Jultröja herr

jultröja herrMed en ful och rolig jultröja kan man göra succé på både jobbet, på firmafesten, vid julbordet och under julhelgen. Utbudet av roliga jultröjor i Sverige har ökat rejält under de senaste åren, och för att hjälpa dig på traven att hitta en riktigt ful och rolig jultröja så har vi här valt ut 2019 års fulaste och roligaste jultröjor till herr här på HittaJulklappar.nu.

Trenden med fula jultröjor kommer från början – som så mycket annat – från USA. Over there så kallas tröjorna för Ugly Christmas Sweaters och är precis vad det låter som. Fula stickade jultröjor med färger som antingen sticker i ögonen eller helt enkelt bara är tråkiga tröjor med udda julmotiv.

Många av tröjorna sticker även ut bokstavligen – de har nämligen 3D-detaljer som bollar, blinkande LED-lampor, ölöppnare (!), små paket och andra accessoarer fästa på tröjan. Med en jultröja med belysning så kommer du verkligen att synas på julafton.

Tips! Många jultröjor till herr tillverkas i små upplagor, det finns risk att de blir slutsålda.
Vi har även jultröjor till dam som du hittar här.

Fula & roliga jultröjor till herr 2019 – Lista

Jultröja med knappar (herr)

julkofta med knappar (herr)

Rolig – och faktiskt ganska fin – julkofta med en glad tomte, snögubbe och ren på. Tröjan har knäppning och finns i storlekarna XS – XL.
Pris: 439 kr. Finns att köpa här.

Jultröja med Göteborgshumor (herr)

jultröja gbghumor

Årets kanske roliga jultröja är denna herr-tröja med texten ”It’s Christmas, Let’s Get Silly” och en galen tomte som sitter och avnjuter (?) en massa sillburkar.
Pris: 499 kr. Finns att köpa här.

Make Christmas Great Again jultröja (herr)

Make Christmas Great Again är budskapet på denna jultröjan med en butter Donald Trump på bröstet.
Pris: ca 199 kr (obs. frakt tillkommer + räkna med längre leveranstid). Finns att köpa på Amazon.

Snygg (!) klassisk jultröja (herr)

snygg klassisk jultröja herr

Riktigt snygg klassisk jultröja i herr/unisex-modell. Tillverkad i mjuk skön akryl. Så julig en jultröja kan bli! Storlekar: XS – 4XL.
Pris: 499 kr. Finns att köpa här.

Blinkande Make It Rein jultröja (herr)

Rolig jultröja med en cool Rudolf-ren med LED-belysning i hornen som blinkar. Tröjan har dessutom 3d-effekter som bjällror och en utstående näsa. Finns i herr-storlekarna: XXS – 3XL (dvs. väldigt många storlekar).
Pris: 594 kr. Finns att köpa här.

3D-tröja med LED-ljus (jultröja herr)

 

Jultröja som tack vare en LED-panel har en levande eldstad och ”riktiga” julstrumpor som sitter fast ovanför brasan. En riktigt avancerad och detaljrik jultröja i herr-modell.
Pris: 594 kr. Finns att köpa här.

Officiell Batman jultröja (herr)

Officiellt licenserad Batman-jultröja från CD Comics i julig gulsvart design. Tröjan är i herr/unisex-modell och det finns storlekar för precis alla kroppstyper, tröjan finns nämligen alla storlekar mellan XS – XXXL (!).
Pris: 374 kr. Finns att köpa här.

Pikachu Pokemon (jultröja herr)

Julen kommer även till Pokémon-världen. Här en glad Pikachu som dansar i centrum bland julgranar, julstjärnor, snöflingor, renar och givetvis en pokeball.
Pris: 284 kr. Finns att köpa här.

Tre fula jultröjor (herr)

tre fula jultröjor herr

Tre riktigt fula jultröjor med vuxenmotiv som drinkar, en kissande jultomten och en älv-dräkt med luva och öron. Jultröjorna är i unisex-modell så passar både herr och dam.
Pris: 399 kr. Finns att köpa här.

Pepparkaka som blir uppäten jultröja (herr)

Pepparkaksgubbe som håller på att bli uppäte

En fasansfull (nåja) jultröja med en pepparkaka som riskerar att bli uppäten. Det är troligtvis tomten som vill äta upp (troligtvis tomten) sträcker sig efter och vill äta upp. En kvalitetströja som är riktigt mjuk och skön mot huden.
Pris: 424 kr. Finns att köpa här.

Tomtefar med 3D-knappar (herr)

jultröja tomte 3d

Fulsnygg tomte med riktiga garnbollar som knappar på tomtekostymen. Modeller i herr-storlekar (XS – XL).
Pris: 299 kr. Finns att köpa här.

Galen jultröja (herr)

crazy christmas jultröja

Halvgalen jultröja som har precis allting en klassisk ful jultröja bör ha – snögubbar, renar, julgranar, tomtar och julstjärnor. I blått, rött vitt och svart. Finns i Small – XXL (herrstorlekar).
Pris: 229 kr. Finns att köpa här.


Att tänka på när du köper jultröja till herr

När du köper din jultröja via HittaJulklappar.nu så får du snabb leverans och minst 14 dagars ångerrätt. Detta eftersom vi bara samarbetar med svenska pålitliga och etablerade nätbutiker.

Det går självklart även att beställa sin jultröja från utlandet men då blir det längre leveranstid, högre fraktavgifter, eventuella tullavgifter och du har inte samma konsumentskydd som du handlar från en svensk butik.

En jultröja till herr är antingen i one size-modell eller kommer i vanliga storlekar (S, M, L, XL etc). Då en jultröja är långt ifrån någon slim fit så funkar normalt din vanliga storlek när du beställer jultröja. Det är enklare att köpa jultröja till herr än till dam, eftersom de allra flesta jultröjorna tillverkas i herr-storlekar.

  • Köp din jultröja från Sverige via Hittajulklappar.nu för snabb leverans, ångerrätt och konsumentskydd.
  • Välj din vanliga storlek när du köper jultröja, den kommer med stor sannolikhet att passa dig.
  • Hittar du mot förmodan inte din jultröja till herr här kan du även kika runt hos de stora modevaruhusen som H&M och Zalando, de brukar också ha ett antal jultröjor i sortimentet.
  • På Jultröjor.se finns även över 100 jultröjor till herr, alla från svenska webbutiker.
  • Du kan även hitta roliga jultröjor från Amazon här, frakten är då högre och leveranstiden längre. Det informerar vi isåfall om vid produkterna.

Se även vår köpguide med tomtedräkter till både vuxna och barn.

[Antal röster: 0 Snittbetyg: 0]

Artikeln senast uppdaterad

Vad tycker du?

hit counter
preloader