Julklappar till honom

show blocks helper

Visar 1–50 av 193 resultat

Julklappstips till honom

Här har vi valt ut våra bästa julklappar och julklappstips till honom 2019. Presenter och julklappsförslag som är lämpliga till killar och män i alla åldrar – ung såväl som gammal. Du kanske letar efter julklappar att ge bort till din make eller sambo, pojkvän eller killkompis. Oavsett vilken man du letar julklapp till så hjälper vi dig att hitta sådana klappar här och delar med oss av tips och saker att tänka på när du köper julklapp till honom.

Vad ska jag köpa i julklapp till honom?

Hur ska du då tänka när du letar efter julklappar till män? Som med alla andra julklappar kan man generalisera lite utifrån kön och ålder, sen behöver man även ta med personens intresse i beräkningen. Rent sannolikt är det helt enkelt mer sannolikt att en person av ett visst kön och ålder gillar vissa saker mer än andra.§

En man på 30 år är sannolikt mer intresserad av teknikprylar än vad farmor på 80 år är. En herre på 55 år blir sannolikt gladare över att få gå på whiskyprovning än vad en 20-årig tjej hade blivit.

Sen är även män i regel i regel lite barnsligare av sig än kvinnor så det går att ge lite mer ”oseriösa” julklappar till honom än till henne, som roliga prylar, skämtprylar och smarta små uppfinningar och gadgets.

Vilket förhållande du har till personen du ska köpa julklapp till spelar också in. Rör det sig om en julklapp till din bror som du står nära så har du säkert redan stenkoll på vad han behöver och skulle uppskatta.

Även du som köper julklapp till din sambo har säkert också bra koll på hans intressen. En bra julklapp till sin sambo kan vara något som man har nytta av, eller gör, tillsammans. Det blir roligare så. Exempelvis en upplevelse för två, ett spel ni kan spela tillsammans eller något intressant nytt köksredskap.

Fler tips på julklappar till honom

Leksaker kan vara lika roliga för barn som män, om man generaliserar en smula. Andra bra tips på julklappar till honom är upplevelser som vinprovning eller ölprovning för två, presentkort på att köra häftig sportbil eller någon annan kul och spännande upplevelse.

Lite ”äldre” herrar på 30+ uppskattar vanligtvis prylar till hemmet som snygga inredningsprylar eller smarta köksredskap. Är mannen ifråga en livsnjutare är snygga exklusiva öl- eller whiskyglas och liknande presenter ett bra val. Gillar personen kaffe kan det vara kul att få prova på något nytt spännande bryggkaffe eller espresso. En kaffekvarn kan vara en uppskattad julklapp så att han får prova på hur gott riktigt färskmalet kaffe faktiskt kan smaka.

Har personen skägg så kan produkter inom grooming och skäggvård som skäggolja och lite mer exklusiva produkter inom rakhyvlar vara en bra julklapp.

Gillar personen ifråga träning finns det många snygga träningskläder och smarta prylar för att göra träningen ännu mer intressant. Trådlösa hörlurar är en bra träningspryl som även kan användas i vardagen. Även träningsarmband eller olika skal till smartphone är bra förslag på julklapp.

Sammanfattning – julklappstips till honom

  • Yngre män gillar ofta teknikprylar och smarta prylar.
  • Till den träningsintresserade mannen kan du ge snygga träningskläder eller smarta träningstillbehör.
  • Matlagningsintresserade herrar brukar uppskatta köksredskap och matlagningsprylar, gärna någon ny innovation inom det området.
  • Lite äldre män kan uppskatta exklusiva whiskyglas.
  • Upplevelser och aktiviteter som passar ihop med hans intresse. Antingen för att uppleva själv eller tillsammans med dig.
  • Ölprovning, vinprovning, champagneprovning eller någon annan provning som du tror att han skulle uppskatta.

Ps. vi har även kategorier som är nischade för just pojkvänner och pappor.

hit counter
preloader