Julklappar till pojke

show blocks helper

Visar 1–50 av 61 resultat

Julklappstips till pojkar

Alla pojkar är olika och det kan framför allt vara stora skillnader i mognadsgraden mellan olika pojkar. Det går alltså inte att säga att en viss julklapp är perfekt för alla pojkar i en viss bestämd ålder. Några saker är emellertid alltid populära som julklappar till pojke än andra, oavsett ålder och mognad.

Julklappar till en mycket liten pojke

I 1-2-årsåldern är de flesta pojkar ganska lika varandra. De gillar att plocka med saker, bygga torn och liknande. Bra julklappar till små pojkar är lek och lär-leksaker med ljud och ljus. Sådana leksaker stimulerar barnen att träna koordination och rörelser. Det finns en mängd olika lek och lär-leksaker och egentligen spelar det ingen större roll vilken du väljer, bara den är rolig! Duplo är en annan favorit bland 1-2-åringar. Med Duplo kan man bygga vad som helst och leken med Duplo stimulerar fantasin. På samma sätt är böcker självklart bra julklappar. De får gärna vara i form av böcker med ljud som aktiveras när man till exempel trycker på olika knappar.

Julklappar till lite större barn

Barn i 3-årsåldern upp till förskoleåldern börjar odla intressen. En del pojkar vill bara leka med bilar. Andra vill bara vara ute och spela fotboll eller bandy. Det är viktigt att uppmuntra till olika sorters aktiviteter och det kan du enkelt göra genom att köpa olika sorters julklappar för att göra barnet nyfiken på flera aktiviteter. Risken finns alltid att en eller flera av julklapparna blir orörda, men det är en risk du får ta. Julklappar till pojkar mellan 3-6 kan vara bilbanor, sportartiklar, cyklar, målarsaker, serietidningar och mycket mer.

Julklappar till barn i skolåldern

I skolåldern har alla pojkar utvecklat en distinkt personlighet. De vet vad de vill och de är inte sena med att berätta det. En enkel lösning på ”julklappsproblemet” är att helt enkelt köpa det som pojken själv plitar ner i sin önskelista till tomten, men det är självklart klokt att komplettera med saker du väljer själv. Pojken kommer förmodligen bli glad av spel och teknikprylar, men det skadar inte att även köpa böcker och annat så att barnet får utveckla sin egen fantasi.

hit counter
preloader