Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Presenttips för 50 kr

Det går att komma undan riktigt billigt på julafton. Här hittar du bra presenttips för max 50 kr. Billiga julklappar att ge bort till en kompis, släkting eller varför inte som paket till julklappsleken.

Fortsätt läs...

Present 50 kr

Present för under 50 kr till julklapsspelet

Att ge bort en bra present för max 50 kr kan vara en utmaning. Det kan vara svårt men samtidigt en rolig och kreativ utmaning att hitta något bra för så pass lite pengar. Spelar man julklapsspelet / julklappsleken är 50 kr ett ganska vanligt belopp på klapparna.

Även om presenten är billig kan den fortfarande kännas genomtänkt och personlig. Här är några tips och idéer för att välja den perfekta presenten i denna prisklass.

Så hittar du en bra present för max 50 kr

Välj något personligt: Även om budgeten är begränsad kan du ändå hitta presenter som upplevs personliga och unika. Det kan vara allt från en rolig nyckelring till en vacker kaffekopp. Tänk på mottagarens intressen och personlighet när du väljer present.

Praktiska småsaker: Små praktiska saker som kan användas i vardagen är alltid uppskattade. Det kan vara allt från en USB-fläkt till en solcellsdriven ficklampa. Dessa små presenter är användbara för de flesta och därmed sannolikt uppskattade.

Roliga och skämtsamma gåvor: För en mer ”avslappnad” present kan du välja något roligt eller skämtsamt. Det kan vara allt från skämtgodis till en toalettpappersrulle med ett roligt tryck. Dessa typer av presenter är perfekta för julklappsspelet eller som en rolig överraskning till någon du har den här typen av jargong med – kanske din bror eller syster.

Inredningsprylar: Små dekorativa föremål som ljuslådor eller smarta växtkulor går att få för så lite som 50 kr.

Presentkort: 50 kr är oftast det lägsta beloppet som är möjligt att ha som summa på ett presentkort.

Present 50 kr (9 st tips)
preloader