Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Romantiska presenter till pojkvän & flickvän

Vill du ge bort något mer intimt och romantiskt till din partner så har vi valt ut kärleksfulla presenter här. Allt från övernattning på finare hotell för två personer eller privat relaxavdelning på ett spa till sensuella presenter som erotiska brädspel, ros doppad i 24k guld och hjärtformade chokladpraliner.

Fortsätt läs...

Romantiska julklappar

Visar alla 51 resultat

Romantiska julklappar & presenter

Ge bort en romantisk julklapp till din pojkvän eller flickvän som visar på din uppskattning. Här har vi valt ut presenter inom kärlek och romantik som passar både honom och henne.

Vill du ge bort en romantisk julklapp till din pojkvän eller flickvän så har du hamnat helt rätt. Här hittar du allt från oskyldiga hjärtformade kuddar till julklappar inom kärlek och sex.

Tänk på: alla vill inte ha eller uppskattar romantiska julklappar, om din partner vill ha det eller inte, vet du säkert redan om vid detta laget.

Romantisk julklapp till flickvän

Om du är på jakt efter en romantisk julklapp till din flickvän finns det flera alternativ. En romantisk upplevelse som restaurangbesök för 2 personer på lite finare ställe eller en vinprovning kan bli till en riktigt kärleksfull och intim aktivitet.

Då choklad sägs vara ett afrodisiakum tycker vi även att en chokladprovning kan passa in som en kärleksfull aktivitet att göra med en partner. Det är inte utan anledning som det finns massageoljor med smak av choklad.

Det finns även flera chokladaskar med hjärtformade chokladpraliner, eller med kärleksfulla budskap, som passar perfekt för att ge bort som julklapp.

Även personliga julklappar som fotokalender med egna bilder, eller kudde med bild på dig och din flickvän, kan bli till en riktigt fin romantisk gåva att ge sin partner.

Romantisk julklapp till pojkvän

Generellt är en romantisk julklapp till flickvän vanligare än romantisk julklapp till pojkvän, men ingen regel utan undantag. Många pojkvänner gillar att få uppskattning och en romantisk julklapp är ju just det.

Om du vill och vågar kan du ge bort en erotisk julkalender eller en kärlekslåda till din pojkvän med olika vuxenprodukter att utforska tillsammans (detta kan så klart även vara ett bra kärleksfullt julklappstips till henne).

En uppskattad julklapp till honom är också olika former av aktiviteter och upplevelser som ni gör tillsammans. Temat behöver egentligen inte alls vara kärlek eller romantik utan här är det viktigaste att ni gör det tillsammans.

Romantiska julklappar (51 st tips)
preloader