Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Julklappar för max 100 kr

Det går att komma undan billigt och hitta bra julklappar till vuxna för max hundralappen. Här hittar du bra prisvärda julklappar både att ge till vänner och släktingar. Är budgeten för julklappsleken satt till 100 kr kan du också hitta bra saker att köpa här!

Fortsätt läs...

Julklapp 100 kr

Visar alla 46 resultat

Julklapp till vuxna för under 100 kr

Här har vi valt ut klockrena julklappar som alla blir dina för under 100 kr. Julklappar behöver inte kosta jättemycket och det är långt ifrån säkert att de blir mer uppskattade bara för att de är dyra.

Det är som bekant tanken som räknas och då många säger: ”jag vill inte ha några julklappar i år” kan man passa på att köpa en lite mer symbolisk och rolig julklapp till en billig penning.

Det går att komma undan riktigt billigt med julklapparna och ändå få mycket valuta för pengarna, det vill vi visa med den här kategorin som är proppfylld med med prisvärda julklappar under 100 kr.

När passar det bra att ge en julklapp för 100 kr?

  • Julklapp för under 100 kr passar perfekt till julklappsspelet och presentlekar, förutsatt att budgeten för paketen då just är på detta belopp.
  • En julklapp för under 100 kr kan också vara en bra lite mer symbolisk present att ge bort till värdparet under julafton. Speciellt alla de ätbara julklapparna för under hundralappen som en chokladask.
  • 100 kr är en lämplig summa på julklapp till någon som du är mer ”ytligt” bekant med där ni inte brukar ge varandra dyra klappar på julafton. Att ge en dyr julklapp till någon du inte känner väl kan snarare bli jobbigt att ta emot för den andra personen, som kanske inte allt köpt något lika påkostat till dig. Du gör er båda en tjänst genom att inte köpa en allt för dyr klapp!
  • Till tjejkompisen eller killkompisen, här är det ofta fullt okej att ge en present för hundralappen. Är det däremot till din flickvän eller pojkvän bör du ge något mer påkostat.
  • Som extra julklappar. Om du har som tradition att ge flera presenter på julafton kan du ge ”extra” lite billigare julklappar som kostar under hundra kronor. Kanske en ett litet spel, ett mobilskal, någon rolig pryl eller presentkort

Fler tips på julklappar under 100 kr

Julklapp 100 kr (46 st tips)
preloader