Leksaker julklappar

show blocks helper

Visar alla 48 resultat

Leksaker att ge bort i julklapp

Såväl stora som små önskar sig hårda klappar under granen. Visst, mjuka paket går också an, men man vill inte sitta där med en stor hög med bomull när alla andra är på golvet och leker med sina klappar! Det är naturligt att önska sig något roligt i julklapp. Alla blir ju som barn på julen, även den som precis har rundat 100 år.

Till barnen är det nog inte så svårt att hitta på julklappar. Föräldrarna har nog fått lyssna till barnens önskelistor i månader. Det är helt enkelt bara att gå till leksaksaffären och öppna plånboken på vid gavel.

Tonåringen önskar sig förmodligen ingenting i julklapp, förutom stora mängder pengar! Men, en liten leksak kan man gott kosta på sig att ge tonåringen. Ett klurigt pussel, nanoblocks, ett TV-spel eller en mystic 8-ball (en ”biljardboll” som ger svar på alla frågor) kan vara utmärkta leksaker till en tonåring.

Till vuxna kan det, åtminstone i teorin, vara lite svårare att köpa leksaker i julklapp, men det finns faktiskt ett stort utbud av teknikprylar, fiffiga saker till hemmet samt pyssel och knåp för vuxna. Som vuxen är man kanske inte så intresserad av att leka med bilar eller dockor, men en radiostyrd helikopter, en chokladfontän, en rolig mugg eller en nötknäppare i form av Margaret Thatcher kan kanske vara något?

hit counter
preloader