Julklapp till mormor, morfar, farmor & farfar

show blocks helper

Visar 1–40 av 56 resultat

Julklappar till mormor, morfar, farmor & farfar

julklapp mormor morfar farmor farfarHär hittar du förslag på julklappar till äldre personer och släktingar – mormor, morfar, farmor eller farfar. Julklappsförslag och tips på gåvor till seniorerna; morföräldrar och farföräldrar. Personer som kommit upp i 60-, 70- och 80-års åldern brukar sällan vara speciellt intresserade av prylar, det har man samlat på sig nog av under livets gång ändå.

Nu är det istället personliga julklappar och upplevelser som berikar livet. Att ge bort en personlig fotokalender med bilder på dig och din familj från året som gått blir en uppskattad gåva.

Även en upplevelsepresent som antingen din mormor och morfar eller farmor och farfar upplevelser tillsammans, eller tillsammans med dig, blir en perfekt julklapp.

Tips: Då en upplevelsepresent kan vara lite dyrare än en vanlig present kan det vara en bra idé att gå samman med syskon och lägga ihop till presenten

Även smarta hjälpmedel som underlättar vardagen är bra presenttips till mor- och farföräldrar. Det är ett faktum att man blir lite långsammare och kan behöva hjälp med vardagssysslor när man blir äldre. Då kan produkter som en automatisk tvålpump, smart äppelskalare, multiöppnare för flaskor och halskskydd till skorna vara bra att ha hemma.

Många äldre gillar även att läsa en bra bok, lösa korsord och sudoku. Då är böcker, korsordstidningar och sudokutidningar även bra julklappar.

Sammanfattning – bra presenter till mormor, morfar, farmor & farfar

  • Personliga presenter med egna bilder som en väggkalender, fotokalender, foton på barnbarn.
  • Lugna och berikande upplevelser som brunschkryssning, spa-helg, luftballongfärd.
  • Smarta hjälpmedel som underlättar i vardagen
  • Böcker och korsordstidningar om det är något som intresserar dem.