Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Ute efter en julklapp till en som vill unna sig det allra bästa som livet har att erbjuda, en livsnjutare? Detta är faktiskt ganska ”enkelt” att hitta sådan present då man kan köpa en gastronomisk eller unik upplevelse enkelt online och ge bort som present. Det finns även presentboxar med delikatesser som uppskattas av livsbejakaren. Här får du tips och förslag på passande julklappar att ge bort.

Fortsätt läs...

Julklappar till livsnjutare

Visar 1–60 av 87 resultat

Julklappstips till livsnjutaren

När du letar efter julklappar till livsnjutaren så är ofta smakupplevelser, dryckesprovningar och lite mer exklusiva upplevelser bra julklappstips. En exklusiv julklapp i form av whiskyprovning, champagneprovning eller vinprovning är något många livsnjutare uppskattar.

När det gäller lite mer exklusiva upplevelser är ballongfärd, flyga helikopter och övernattning på ett mer lyxigt hotell en bra present. Det finns även mer spännande övernattningar som att bo i igloo eller bo på vildmarkshotell.

Många av dessa julklappstips är ganska dyra och kan lätt kosta många 1000-lappar. En whiskyprovning eller ölprovning är ett mer prisvärt julklappstips som ofta går att boka in för ca 400 – 500 kr.

Lista med julklappar till en livsnjutare

  • Ost- och vinprovning
  • Champagneprovning med ostron eller tilltugg
  • Flyga luftballong eller helikopter
  • Presentkorgar med kex, marmelad, honung, tryfflar m.m.
  • Övernattning
  • Delikatesser som olivolja, ostar m.m.

Just ätbart och upplevelser passar bra som julklapp till livsnjutare då detta ofta är personer som redan har allt – de behöver inte mer prylar utan vill istället uppleva saker.

Julklappar till livsnjutare (87 st tips)
preloader