Teknikprylar julklappstips

show blocks helper

Visar alla 34 resultat

Teknikprylar

Teknikprylar har alltid intresserat och fascinerat. Det är klart att åldern spelar lite roll (farmor vill nog hellre ha en läslampa som kan fästas på boken än ett USB-kylskåp), men en fiffig och/eller rolig gadget är alltid en uppskattad present. Här är några julklappstips på populära teknikprylar.

Smartbands

Smartbands är årets stora revolution inom träning. Med dessa små fiffiga manicker som mäter all din fysiska aktivitet (vissa mäter även sömnens kvalitet, med mera) kan du se precis hur långt du har gått/sprungit/cyklat/simmat, hur många kalorier du har förbränt och så vidare. Dessutom dubblerar smartbands som armbandsur av bästa hi tech-snitt. Ett smartband är en utmärkt julklapp för såväl gammal som ung.

Radiostyrt

Trenden med radiostyrda prylar av alla de slag kom för några år sedan och den verkar inte på något sätt klinga av. Idag finns radiostyrda helikoptrar, bilar, stridsfordon, flygplan, ja till och med radiostyrda klot! En radiostyrd teknikpryl får fram barnet i den som får den i paketet och bjuder på mycket nöje under lång tid. Se bara till att köpa med batterier så det räcker över hela julen!

USB-drivna prylar

Hur mycket tid spenderar vi egentligen framför datorn varje dag? Vi lägger massor av tid och pengar på att skapa en ergonomisk sittställning och en bra belysning, men att kaffet alltid blir kallt bryr vi oss mindre om. Varför då, är den stora frågan. Som tur är finns det USB-prylar både för att hålla kaffet varmt och för en mängd annat viktigt. Vissa är mycket nyttiga (såsom just koppvärmaren), medan andra är mer åt det lekfulla hållet. Klart är att USB-drivna gadgets verkligen ökar livskvaliteten. Bättre julklappstips till den som spenderar mycket tid framför datorn än USB-gadgets finns inte.

hit counter
preloader