Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Julklapp under 200 - som passar alla

Om du vill köpa en julklapp för runt 200 kr som passar (i princip) alla så finns det många alternativ. Det finns många roliga prylar som kostar runt 200 kr, inredningsprylar som lampor, set med muggar eller glas. Det finns även personliga presenter med eget tryck som går att få hyfsat billigt. Är du på jakt efter presenter till julklappsleken hittar du också många bra förslag här.

Fortsätt läs...

Julklapp 200 kr

Visar alla 39 resultat

Julklappar för max 200 kr

Kan du tänka dig att betala 200 kr för en julklapp kan du faktiskt få många fina och roliga julklappar för de pengarna som passar de flesta.

För 200 kr kan man få fina och roliga presenter som inredningsdetaljer, smycken, parfymer, kuddfodral, presentkort, pussel och presentkorgar.

Böcker kostar ofta strax under 200 kr och är ett bra julklappstips till exempelvis mamma och pappa. Många lite äldre föräldrar och släktingar gillar ofta att läsa biografier med levnadsöden från betydelsefulla personer.

Unga vuxna (20 – 30 år) kan ofta gilla att få roliga inredningsprylar som lite annorlunda skålar, muggar och glas eller praktiska vattenflaskor och termosar i metall.

Till ungdomar och barn (13 – 19 år) kan roliga prylar och teknikprylar vara en bra julklapp. Känner du till om barnet har nåt speciellt intresse så underlättar det så klart. Du kan hitta mycket merchandise och roliga prylar för under 200 kr.

Presenter till julklappsspelet för 200 kr

När du köper presenter till julklappsspelet är det inte ovanligt att budgeten är satt till 200 kr. Det innebär att man kan köpa lite finare saker än bara ”krimskrams” som en lägre gräns kan innebära.

För 200 kr kan man få en finare chokladask, ett roligt familjespel, uteleksaker (som är kul för hela familjen), pussel och byggsatser.

Bra tips på julklappar för under 200 kr som passar (nästan) alla:

  • Presentkort
  • Roliga prylar och teknikprylar
  • Inbundna böcker
  • Vattenflaska i metall
  • Lampor och olika inredningsdetaljer
  • Roliga inredningsprylar
  • Whiskyglas med personlig gravyr
  • Badbomber för lyxiga hemmaspa-bad
  • Sällskapsspel som När då då, Trivial Pursuit, Monopol och liknande. Ibland kostar spel lite mer, du får då leta bland julklappar för 300 kr istället.
Julklapp 200 kr (39 st tips)
preloader