Det är inte försent - här hittar du årets bästa sista minuten julklappstips!

Julklappar till den som har allt

show blocks helper

Visar 1–40 av 41 resultat

Bra julklappar till den som har allt

Det materiella välståndet i Sverige är stort och det är inte konstigt att det är många som upplever att de redan har allt. Det är en anledning till att det är så många familjer som väljer bort julklapparna för de vuxna eller spelar roliga julklappsspel med gåvor av mindre värden.

Det finns väl ändå en tjusning i att ge en fin julklapp, men vad ska man då välja till någon som faktiskt ”har allt”.

Personliga julklappar till den som har allt

Den person som har allt, har möjligen det när det gäller prylar, men det finns alltid rum för personliga julklappar. Vem blir inte glad för julklappar som barnen har gjort i skolan, en personlig sak som ens partner har lagt ner sin själ i eller vackert arvegods från äldre familjemedlemmar?

Om du inte känner dig konstnärlig nog att göra en egen personlig julklapp, kan du alltid ta en genväg. Du har idag möjlighet att enkelt skapa fina fotoböcker, fotomuggar, kalendrar och annat på de många fotosajterna på nätet.

Du kan också enkelt köpa presentartiklar med namnbrodyr eller namngravyr. Möjligheterna är egentligen helt obegränsade.

Upplevelser till den som inte vill ha prylar i julklapp

Det kanske går att bli mätt på prylar och andra materiella ting, men man kan aldrig bli mätt på upplevelser av olika slag. Upplevelser är därför perfekta julklappar för den som har allt.

Vad är då en upplevelse? Det enkla svaret är att det kan vara vad som helst som ger mottagaren en rolig, spännande eller trevlig erfarenhet. Det kan vara något så enkelt som ett par biobiljetter eller något så extravagant som en lyxmiddag eller ballongflygning. Det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna.

Men, hur ordnar du med upplevelser av andra typer än biobesök och liknande? Det enklaste sättet är att köpa färdiga upplevelsepresenter som är paketerade för en eller två personer och som inkluderar allt som behövs för aktiviteten. Du kan köpa upplevelsepresenter på nätet på en mängd olika sajter.