Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Recension av Orion Adventskalender

Inlägget och recensionen innehåller reklamlänkar för Orion Erotik.

Även i år kommer Orion Adventskalender i en ny och uppdaterad version med nytt erotiskt innehåll. Här får du läsa mer om Orion kalender 2022 i vår recension där vi går igenom alla produkter i kalendern och delar med oss av vilka fördelar och nackdelar vi ser med årets Orion julkalender. Du får svar på följande frågor i recensionen:

 • Nyheter i årets Orion Julkalender
 • Vad kostar adventskalendern och är det värt pengarna?
 • För vem passar Orions kalender?
 • Lista med alla fördelar och nackdelar med årets julkalender

Ny erotisk julkalender från Orion

Innehållet i Orions Adventskalender 2022 är helt nytt jämfört med föregående år även om temat är samma. Årets julkalender har en färgglad, kul och lekfull design med texten Ho Ho Ho – Horny Nights skrivit på framsidan. Likt andra vuxenkalendrar inom erotik är innehållet en blandning av sexleksaker, erotiska tillbehör, produkter för BDSM/rollspel och sexspel.

Orion adventskalender

Sexleksakerna i Orions julkalender kommer från You2Toys och är tillverkade i mjukt svart silikon med silvriga detaljer. Detta gör att de både är mjuka – men inte för mjuka – och därmed ger en ”realistisk” och skön upplevelse. Man känner att det är kvalitetsprodukter när man klämmer på dom. Hälften av innehållet i kalendern är sexleksaker och resterande del är olika erotiska tillbehör, lusthöjande gels, massageoljor och erotikspel.

För de sexleksaker som kräver batterier så medföljer detta. Batterierna är redan på plats och för att använda dem drar man bort skyddet som ser till så att batteriet inte har laddat ut. Kalendern innehåller även sexleksaker som är uppladdningsbara med USB, här medföljer laddsladd.

En mycket positivt sak med Orions julkalender är att två 50 ml flaskor med vattenbaserat glidmedel medföljer. Glidmedlet kan – och bör – användas tillsammans med alla sexleksakerna i silikon. Glidmedlet ligger dock inte bakom lucka #1, så du får öppna några boxar innan du hittar flaskorna.

Slutligen är en kul detalj är att det på baksidan av lådorna du drar ut finns det små illustrationer eller en text som fungerar som en liten ledtråd till innehållet i boxen. Här kan förslagsvis du eller din partner gissa vad boxen innehåller innan öppningen.

Vad kostar Orions Julkalender 2022?

Det totala värdet av produkterna i Orion Julkalender ligger på runt 5 800 kr enligt tillverkaren och kalendern säljs för 1 349 kr. De mest påkostade produkterna i kalendern är den uppladdningsbara vibratorn, vibrobullet, fjärrstyrda vibratorägget, lay on-vibratorn och den vibrerande penisringen.

Det är på sätt och vis svårt att ta ställning till värderingen av innehållet då inte alla produkter går att köpa. Hur värderar man t.ex. ett inspirationshäfte med sexställningar? Men priset är helt klart rimligt och kostar ungefär som en genomsnittlig sexkalender som ofta kostar mellan 1 000 – 1 500 kr.

Exklusivt! Få 15 % rabatt med vår exklusiva rabattkod: advent22nu. Du betalar då endast 1 146 kr + får fri frakt!

För vem passar Orion Julkalender 2022?

Precis som många andra sexkalendrar har Orions adventskalender mest vuxenleksaker för kvinnor. Julkalendern innehåller ett flertal vibratorer, dildos och massagestavar samt klitorisvibrator och fingervibrator. Totalt finns 12 st sexleksaker i julkalendern där de flesta är till för onani. Även om flest sexleksaker är för onani så kan de användas tillsammans med en partner. Ni kan exempelvis utföra onanin åt varandra.

För män finns det en vibrerande penisring (som kan användas som parleksak), en tight mjuk räfflad penisring samt en masturbator för onani. Penisvibratorn kan användas som parleksak då den stimulerar båda om den är på vid sex. Orions kalender har även två analpluggar, dessa är i väldigt mjukt material men bör ändå användas tillsammans med rikligt med glidmedel. Analpluggen kan användas och testas av både honom och henne.

Utöver de rena sexleksakerna finns även glidmedel, orgasmgel och massageolja i kalendern samt tillbehör som ett erotiskt kortspel (där man får välja ett av två alternativ), ett erotiskt tärningsspel som ger inspiration till aktiviter samt lite olika erotiska tillbehör som kan användas för att prova på BDSM (mjuka handbojor, piska i läderimitation, ögonbindel m.m.).

orion julkalender

Fördelar och nackdelar med Orion Adventskalender 2022

Efter att ha gått igenom Orions julkalender kommer här vår sammanfattning och några åsikter. Vi har hittat flera både positiva och negativa saker med årets julkalender.

Fördelar med Orions julkalender

 • Sexleksakerna är laddade så att de går att använda direkt
 • Batterier medföljer till de sexleksaker som behöver det
 • Vuxenleksakerna är tillverkade i mjukt skönt silikon som verkligen känns som kvalitetsprodukter.
 • 2 st flaskor med glidmedel medföljer
 • Informationen finns på flera språk (inklusive svenska)
 • Häfte med sexställningar + rekommenderad sexleksak att använda vid ställningen medföljer
 • Rimligt pris (speciellt om du använder vår kod advent22nu som ger 15 % rabatt).

Nackdelar

 • Mycket detaljerade instruktioner medföljer – dock är informationen generell och går inte igenom den specifika produkten ifråga.
 • Innehåller få parleksaker (även om penisringen kan användas som sådan)
 • Innehåller ingen onani-produkt för män

Exklusivt! Få 15 % rabatt med vår exklusiva rabattkod: advent22nu. Du betalar då endast 1 146 kr + får fri frakt!

Har du provat Orions julkalender 2022 eller har några frågor eller åsikter? Kommentera gärna här nedan!

[Antal röster: 8 Snittbetyg: 4.4]

Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

Lämna en kommentar

preloader