Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Mysiga julklappstips 2024

Regn och rusk, eller kallt och snöigt? Här är mysiga julklappar för höst- och vinterdagar då man bara vill sitta inne i värmen, kanske framför brasan med en varm kopp te i handen.

Fortsätt läs...

Mysiga julklappar

Visar alla 50 resultat

Ge bort en mysig julklapp

När regnet smattrar mot fönsterrutorna eller när snön yrar och vinterns kyla gör sitt intåg finns det inget bättre än att krypa upp i soffan med något riktigt mysigt.

På Hittajulklappar.nu har vi samlat ihop mysiga julklappar att ge till sin flickvän eller mamma som garanterat kommer att sprida värme under höst- och vinterdagarna.

Mysiga kläder för hemmakvällar

Du hittar flera tips på bekväma kläder som är perfekta för lata dagar hemma. Hit hör dreamhoodies och julpyjamasar som finns för både damer och herrar. De är inte bara sköna utan har också roliga julmotiv. Perfekta både för att hålla sig varm och för att skapa julstämning. Det finns möjlighet att hitta matchande pyjamasar och julkläder för hela familjen.

Värmande accessoarer

För de extra kalla dagarna finns det presenttips som håller dig varm från topp till tå. Vetevärmare är en sådan smart pryl som finns i olika färger och former. För att hålla fötterna varma finns det fluffiga fotvärmare och värmetofflor som är både praktiska, sköna och roliga.

Mysiga inredningsprylar till hemmet

För att skapa en mysig atmosfär är bra (och billigt) julklappstips batteridrivna värmeljus och LED-lampor ger ett varmt stämningsfullt sken utan någotn brandrisk. För de som älskar att krypa upp i soffan är Snug Rugs med inbyggda ärmar och huva en fantastisk present.

Avkopplande upplevelser att ge bort i julklapp

Ge bort en stund av avkoppling med en spabehandling eller massageupplevelse. För den ultimata avkopplingen finns det privata relaxavdelningar som bara du och din partner eller vän har tillgång till.

Mysiga julklappar (50 st tips)
preloader