Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Tips på sista minuten presenter 2024

Är du ute i sista stund? Har det redan hunnit bli 21:e, 22:e, 23:e eller rent av 24:e december och alla julklapparna är ännu inte inköpta?

Lugnt – vi hjälper dig med sista minuten-julklapparna även om det skulle vara självaste julafton idag.

Här tipsar vi om sista minuten julklappar på nätet, för dig som är ute i sista sekund med att köpa dina julklappar. Du hittar här julklappar där du har möjligheten att direkt få ett digitalt värdebevis att skriva ut.

Fortsätt läs...

Sista minuten julklapp

Visar 1–60 av 126 resultat

Tips på bra sista minuten julklappar

Det är aldrig försent att köpa julklappar. Eller jo, den 25:e december är det det. Men annars går det alltid att lösa. I den här kategorin hittar du framför allt julklappar som går att köpa så att du direkt får tillgång till ett digitalt värdebevis som du kan skriva ut som julklapp, ungefär som ett presentkort.

När du köper upplevelser hos Upplevelse.com och LiveIt så kan du direkt efter att du lagt din beställning tillgång till en snygg mall så att du kan skriva ut värdebeviset och ge bort som julklapp. Har du mer tid på dig kan du få hem en presentbox på posten som du istället ger bort.

Våra bästa tips när du är ute i sista stund

  1. Ange ditt mobilnummer när du beställer, om det du har beställt inte får plats i brevlådan och du behöver hämta ut paketet hos ombud får du då sms direkt, måste du vänta på pappers-avi tar det (minst) en dag extra.
  2. Hos Upplevelse.com kan du handla julklappar även på julafton och få leverans direkt via mailen. Ett tips för dig som verkligen är ute i sista stund.
  3. Hos Tidningskungen kan du välja att ge bort en tidningsprenumeration i julklapp och få PDF-fil direkt att skriva ut. Går att beställa även på julafton!
  4. Kontakta butiken om du vill vara riktigt säker även du beställer innan datumet som står angivet som sista leveransdag, ibland kan t.ex. produkter vara slutsålda trots att det står att de finns i lager. Kontakta gärna via telefon eller livechatt för att dubbelkolla att du säkert får dina varor innan julafton.
  5. Hinner du inte köpa julklappen så att den garanterat levereras innan julafton? Köp den ändå – det kan hända att produkten hinner komma fram innan julafton – om inte: skriv då ut en produktbild och ge bort så personen vet vad som väntar!
  6. Alternativ sista-minuten-julklapp till dig som kan tänka dig att inte köpa julklapparna via nätet (hemska tanke): köp lite delikatesser (marmelad, choklad, oliver, delikatesspepperkakor m.m.) från din lokala mataffär och ge bort i en korg med cellofanpapper runt. Många mataffärer har öppet även på julafton.
  7. Välj snabbaste leveransalternativet. Hos vissa butiker kan du välja själv i kassan välja om paketet ska levereras med Postnord, Instabox, Bring, DHL, Schenker, Budbee och liknande. Ofta ser du uppskattade leveranstiden, välj det snabbaste om du har bråttom. Detta är tyvärr ingen garanti utan en uppskattning, så det är bra att försöka ha lite marginal.

Så ser du till att sista minuten-presenten blir lyckad

Att ge bort en sista minuten-julklapp kan för mottagaren kännas som att personen inte brytt sig om att hitta en julklapp och i sista sekund kom på att hen ju skulle få en julklapp.

Se därför till så att sista minuten-julklappen är bokad och betald, så att du inte bara berättar för personen att ”du kommer få äta på lyxrestaurang”, utan se till så att aktiviteten redan är klar. Det är den om du har ett utskrivit presentkort som du kan ge bort.

Välj även att ge bort en upplevelse som sista minuten-present som mottagaren verkligen vill ha. Det kan helt klart kompensera för att du är ute i sista stund att du ger bort något som personen faktiskt vill ha.

Du kanske känner till att hon länge har tjatat om hur skönt det hade varit med en spaweekend eller att pappa hade velat testa årgångswhisky. Då ser du till att boka in en spa-upplevelse eller exklusiv whiskyprovning vilket garanterat kommer bli uppskattat trots att du köpt julklappen väldigt nära inpå julafton!

Sista minuten julklapp (126 st tips)
preloader