Det är inte försent - här hittar du årets bästa sista minuten julklappstips!

TÄVLING! Vinn presentkit från Orion (18+)

Nu har du chansen att vinna ett erotisk presentkit från Orion värt över 1 000 kr! Presentkitet innehåller vuxenleksaker, massageolja och erotiska tillbehör för par. Bland produkterna i presentkitet finns bl.a. rabbitvibrator till henne och penisring till honom. För att vara med i utlottningen behöver du ta reda på svaret på följande fråga: Hur mycket … Läs mer TÄVLING! Vinn presentkit från Orion (18+)

TÄVLING – Vinn Sinful erotiska julkalender!

I samarbete med Sinful tävlar vi nu ut deras adventskalender Sinful Classic Julkalender med 24 spännande vuxenleksaker till både honom, henne och par. En mycket populär sexkalender som ofta blir slutsåld tidigt, du kan läsa recension av Sinfuls kalender här. Att vara med och tävla är mycket enkelt: Klicka dig vidare till kalendern här och … Läs mer TÄVLING – Vinn Sinful erotiska julkalender!

Vinnaren av julkalendern är…

Vi har nu utsett en vinnare i tävlingen om den erotiska adventskalendern Naughty & Nice från Passion of Sweden. Totalt skickades det in runt 50 tävlingsbidrag som alla skrev julklappsrim på adventskalendern ifråga. Grattis till Fanny J som skickade in följande bidrag: Älskling nu ska vi få något kul,att underhålla oss med fram till jul.Det … Läs mer Vinnaren av julkalendern är…

TÄVLING – vinn en erotisk adventskalender (värde 1 995 kr)

Nu kan du vara med och tävla om en erotisk adventskalender för vuxna till ett värde av 1 995 kr (eller egentligen hela 4 900 kr då det är så mycket produkterna i kalendern totalt är värda!). HittaJulklappar.nu tävlar nämligen ut adventskalendern Naughty & Nice i samarbete med Passion of Sweden. Reglerna för att vara … Läs mer TÄVLING – vinn en erotisk adventskalender (värde 1 995 kr)

Tävla om 2 adventskalendrar från Bluebox

I samarbete med Bluebox så tävlar vi ut 2 st adventskalendrar för vuxna. Det är dels Chili Klaus adventskalender 2019 som är en kalender fylld med spännande chiligodisar samt Muminkalendern fylld med kvalitetslakrits från Haupt Lakrits. Så här tävlar du om en av de två kalendrarna: Klicka dig vidare till Bluebox och välj ut vilken … Läs mer Tävla om 2 adventskalendrar från Bluebox

TÄVLING: Vinn ett 600 kr presentkort på upplevelser!

I samarbete med Upplevelse.com tävlar vi nu ut ett 600 kr presentkort på upplevelser. Så här är du med och tävlar: Klicka här för att komma till Upplevelse.com . Svara på och motivera ditt svar på de här två frågorna: Den här upplevelsen på Upplevelse.com skulle jag helst VILJA utföra och den här upplevelsen skulle … Läs mer TÄVLING: Vinn ett 600 kr presentkort på upplevelser!

Tävla – Vinn en helikoptertur (värde 995 kr)!

I den här tävlingen har du chansen att vinna en helikoptertur från Upplevelse.com , värde hela 995 kr! För att vara med och tävla ska du skriva ett julklappsrim på en valfri upplevelse du kan hitta hos Upplevelse.com, det kan vara om helikopterturen ifråga, eller något helt annat som en ölprovning eller middag i totalt … Läs mer Tävla – Vinn en helikoptertur (värde 995 kr)!

Tävla om 10 presentkort på 500 kr till Coolstuff!

Nu är det dags för en ny kul och julig tävling. Den här gången ligger hela 10 presentkort på 500 kr vardera till Coolstuff i potten. Coolstuff  är en av våra favoritbutiker här på hittajulklappar.nu då de har väldigt många bra julklappstips i sin webshop, så det är extra kul att de vill vara med … Läs mer Tävla om 10 presentkort på 500 kr till Coolstuff!

Tävla om 500kr + 250 kr presentkort till RoligaPrylar!

Vi har fått äran att tävla ut två presentkort till RoligaPrylar på totalt hela 750 kronor – ett på 500 kr och ett på 250 kr. Julen handlar ju mycket om att tänka på andra och ge julklappar till sina nära och kära. Men i den här tävlingen tänker vi lite annorlunda. Tävlingen går nämligen … Läs mer Tävla om 500kr + 250 kr presentkort till RoligaPrylar!

preloader