Tävla om 10 presentkort på 500 kr till Coolstuff!

Nu är det dags för en ny kul och julig tävling. Den här gången ligger hela 10 presentkort på 500 kr vardera till Coolstuff i potten. Coolstuff  är en av våra favoritbutiker här på hittajulklappar.nu då de har väldigt många bra julklappstips i sin webshop, så det är extra kul att de vill vara med och sponsra en tävling!

Så här är du med och tävlar om ett av de 10 presentkorten:

De 10 roligaste, mest originella – bästa helt enkelt – bidragen kommer att vinna. Du skulle t.ex. kunna skriva: ”Med denna kan du få ut fotot med en gång, väntetiden är inte alls lång (Polaroid 600 Vintage-kamera)”

Tävlingen pågår t.o.m. 6 december 2017.

Ps. Passa på att tagga dina prylar med #mycoolstuff på Instagram – Coolstuff belönar varje månad det bästa bidraget med ett presentkort!

Uppdaterat, de vinnande bidragen är:

 • Våffeljärn Zoo: Om du till savannen längta, du med denna inte länge behöver vänta. Naggande goda för stora och små, serverar du blåbär till blir läpparna blå.
  al.ottosson(snabela)gmail.com
 • När vardagen känns trist och vrång, och du känner att du vill vara gul och lång, ta då på dig denna klapp så tjeck, den sitter ju som ett smäck! (Banan maskeraddräkt)
  millan_haha(snabela)hotmail.com
 • Denna pryl kommer du garanterat att gilla, för man slipper ju stå ute i kylan och grilla. Det behövs varken stinkande tändvätska eller pyrande glöd, för att få till perfekt resultat på både korv och bröd! (Hot Dog Maker)
  ma731125.ma(snabela)gmail.com
 • Är du i behov av rörelse men inte vill frysa? Nu behöver du inte i soffan mysa. I denna kan du promenera i de flesta väder, kan dock behöva köpa nya kläder. Glöm det där med gikt, nu tappar du snart din övervikt. (Värmeväst).
  mellis_016(snabela)hotmail.com
 • När du vill lämna Sverige för att regn & dimma skymmer sikten, kan denna julklapp hjälpa dig att hålla vikten. Ingen bantningskur eller konstiga preparat… bara en enkel och smidig apparat 🙂 ( Vagaborn Bagagevåg)
  lengan11(snabela)hotmail.com
 • Tänk att som kvinna, ett bar bollar kunna vinna, som man kan känna på, så att stressen iväg får gå. Klämma, rulla och dra, på dessa går allt bra! (Niceballs-Stressboll)
  lottalundh(snabela)hotmail.com
 • Det värsta med vintern, är att favoriten försvinner. Du vet den där, som längs med bägaren rinner. Nu har den kommit för att stanna för gott. Ett sug och begär blir ett minne så blott. Topping och strössel, bägare, strut. En glassbar i hemmet blev det till slut
  johan.sellman(snabela)gmail.com
 • När hyllorna i barskåpet är länsade, kan systemets öppettider kännas begränsande. Men den som inte vill hamstra på flak, kan nu styra över både tillgång och smak. Starta ett bryggeri på egen hand, i ett format anpassat till detta lagomland.
  elin.dofs(snabela)gmail.com
 • Hacka löken, skär tomaten, inga fingrar med i maten. Salladen blir extra god, utan kryddning utav blod. (Skärsäker kökshandske).
  Niklas.K.Nilsson(snabela)billerudkorsnas.com
 • Känns livspusslet alltför lätt? Då är denna julklapp rätt! Som Tetris, version 2.0, för dig som på balans har koll. Nu med en extra dimension – och en fiende kallad gravitation… (Hoverkraft Svävande Spel)
  jenjonsjoberg(snabela)hotmail.com

Grattis! Ni som har vunnit kommer att bli kontaktade av Coolstuff.

Texten är senast uppdaterad 2017-12-11 av Håkan

[Antal röster: 3 Snittbetyg: 5]

Vad tycker du?

1 tanke på “Tävla om 10 presentkort på 500 kr till Coolstuff!”

 1. SleepPhones
  ”Somna leende till Persbrandts röst eller vågor som brusar
  Istället för partnerns snarkningar och snusar”

  Svara

Lämna en kommentar

preloader