Böcker & tidningar julklappstips

show blocks helper

Visar alla 11 resultat

Böcker julklappstips

Det spelar ingen roll hur snabbt tekniken än går framåt och vilka vägar underhållningen tar – det det finns inget som slår en god bok. Boken är den ultimata underhållningen. Den behöver ingen ström, den går ner i bakfickan (om det är en liten pocket, det vill säga!) och den kan ge underhållning till många.

Böcker fungerar utmärkt som present året om, men frågan är nog om inte böcker är bäst som julklappar. Under julen är de flesta lediga under en lite längre tid och har därför tid att läsa i lugn och ro. Det är få saker som är så avkopplande som att sätta sig med en god bok i bästa fåtöljen!

Att köpa böcker som julklapp kan alltså rekommenderas, men var köper man egentligen böcker nu för tiden, i den digitala eran? Om det är en fysisk bok, det vill säga en bok man kan hålla i, du är ute efter, kan du köpa den både online och ”offline” i bokhandeln. Enklast, snabbast, smidigast och för det mesta också billigast är att köpa böcker online hos bokhandlare på nätet eller hos större webbutiker som säljer allt mellan himmel och jord. Utbudet är gigantiskt men det är ganska enkelt att hitta rätt. När du har stoppat ner dina utvalda böcker i den virtuella varukorgen, kan du betala direkt eller mot faktura och sedan är det bara att vänta någon eller några dagar på paketet.

Prenumeration på tidning i julklapp

Antalet svenska tidningar är stort, så sannolikheten att du hittar en intressant tidningsprenumeration som du kan ge bort till någon i julklapp är ganska stor. Det finns tidningar i mängder med olika nischer och inriktningar, till de teknik- och bilintresserade, till de som gillar hantverk och korsord, serietidningar till både stora och små, inredningsmagasin och dagstidningar…

Till de populära tidningarna att ge bort i julklapp hör Illustrerad Vetenskap, Lantliv, Hemmets Journal, Världens Historia, Dagens industri, Kamratposten, Bamse och Sköna hem. Men som sagt, det finns ett stort utbud av tidningar att ge bort i julklapp.

hit counter
preloader