Det är inte försent - här hittar du årets bästa sista minuten julklappstips!

Julklapp 300 kr

show blocks helper

Visar 1–40 av 82 resultat

Julklappar för 300 kr

För 300 kr kan man köpa en riktigt fin julklapp och det finns ganska mycket att välja på om man lägger sig i denna prisklassen.

Det går att hitta riktigt bra julklappar till sin pojkvän, flickvän eller partner för runt 300 kr, här kommer några förslag på julklappar.

  • Klassiska sällskapsspel kostar ofta mellan 200 – 300 kr. Ett sällskapsspel är en bra julklapp till flickvän och pojkvän och blir något man kan ha kul med, antingen själva eller tillsammans med vänner.
  • Det går att få riktigt fina presentlådor och presentboxar med t.ex. choklad, lakrits, te, kaffe, popcorn, ostar och andra delikatesser för 300 kr. Här kan man antingen köpa färdiga presentkorgar eller komponera ihop sin egna låda. Det är så klart enklare att köpa en färdig presentkorg, den största fördelen med att göra en själv är dock att man kan lägga i en flaska vin eller champagne – något som inte går när man köper en färdig box.
  • Fotokalender med egna foton är en minnesvärd julklapp som ofta kostar under 300 kr och passar bra som julklapp till både mamma och pappa samt mor- och farföräldrar.
  • En bra julklapp till pojkvän för under 300 kr är olika rakprylar och hudvårdsprodukter som rakhyvel, raklödder och ansiktskrämer.

Vill du lägga lite mer på julklappen så hittar du julklappar för 500 kr här, alternativt om du vill gå ner i prisklass så har vi utvalda julklappstips för max 200 kr här.

preloader