Julklappar till mamma

show blocks helper

Visar 1–50 av 106 resultat

Julklapp till mamma

julklapp till mammaHär har vi samlat alla våra bästa julklappar och julklappstips till mamma. Din mamma vill självklart ha julklappar – även om vissa mammor säger att de inte vill ha presenter. Och det är där vi kommer in i bilden, vi har riktigt bra koll på vad de flesta mammorna vill ha i julklapp.

Vad ska du då ge din mamma i julklapp?

Något som många mammor vill ha är någon typ av personliga julklappar. Det kan vara en fotokalender med bilder på dig och din familj. Har du barn är garanterat alla typer av fotografier med ditt eller dina barn, din mammas barnbarn, en garanterat uppskattad julklapp.

Om du som har surfat in här är yngre och kanske går i låg- eller mellanstadiet. Ge då din mamma något fint som har du gjort själv i slöjden eller måla en fin teckning. Du kan även ge din mamma presentkort som du har gjort själv med små tjänster du kan utföra, där det exempelvis kan stå att din mamma kan få massage, du kan laga mat till henne osv.

Fler tips på julklappar till mamma

teater julklappEn annan typ av julklapp som passar bra i julklapp till mamma är upplevelsepresenter som en avkopplande spa-behandling eller lite mer spännande luftballongfärd är bra tips på julklappar till mamma.

Fler upplevelser som passar bra som julklapp och blir perfekta som julklappar – om din mamma har intresset ifråga – är teaterbesök, biobesök, middag (på restaurang eller som du lagar själv), prova på yoga eller båttur i skärgården.

Du kan även ge bort en upplevelse för två så kan mamma och pappa uppleva något fint tillsammans. Du kan förslagsvis gå ihop med din bror eller syster för att köpa en gemensam upplevelse.

Om du har flyttat hemifrån kan en gemensam julklapp till din mamma och pappa vara att de får komma hem till dig och avnjuta en trerätters middag som du har lagat ihop. Bor du hemma går det så klart att lösa också.

Gillar din mamma matlagning så finns det många roliga och praktiska produkter inom mat & dryck här som hon säkert skulle gilla.

Även du som letar efter julklappar till svärmor kommer du att kunna hitta bra presenttips här. Både svärmor och mamma är vanligtvis i ungefär samma ålder, och ni är båda släkt, även om så klart mamma alltid är mamma.

Sammanfattning – bra tips på julklappar till mamma

  • Personliga julklappar som fotokalendrar med foton på familjen är alltid uppskattade.
  • Olika typer av upplevelser & aktiviteter, som hon antingen kan göra själv, tillsammans med en väninna eller make, eller med sina barn.
  • Laga mat för mamma – ge bort ”upplevelsen” att hon får äta laga en trerätters måltid som du har lagat.
  • Gillar din mamma själv matlagning så har vi många sådana presenttips här på Hittajulklappar som exempelvis fermenteringsset, designade rödvinsglas, en exklusiv kaffekvarn eller champagnekylare.
hit counter
preloader