Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Fula & roliga jultröjor till män

Med en ful och rolig jultröja kan man göra succé på både jobbet, på firmafesten, vid julbordet och under julhelgen. Utbudet av roliga jultröjor i Sverige har ökat rejält under de senaste åren, och för att hjälpa dig på traven att hitta en riktigt ful och rolig jultröja så har vi här valt ut 2024 års fulaste och roligaste jultröjor till herr här på HittaJulklappar.nu.

Fortsätt läs...

Jultröja herr

Visar 1–60 av 80 resultat

Unika och fula (fulsnygga) jultröjor till honom

Många av jultröjorna är unika, annorlunda och sticker ut. De sticker även ut bokstavligen – flera har nämligen 3D-detaljer som bollar, blinkande LED-lampor, ölöppnare (!), små paket och andra accessoarer fästa på tröjan. Med en jultröja med belysning så kommer du verkligen att synas på julafton.

Tips! Många jultröjor till herr tillverkas i små upplagor och säljs bara under en säsong, det finns alltså stor risk för att de blir slutsålda. Vi har även jultröjor till dam som du hittar här.

Varför fula jultröjor?

Trenden med fula jultröjor kommer från början – som så mycket annat kul – från USA. Over there så kallas tröjorna för Ugly Christmas Sweaters och är precis vad det låter som. Fula stickade jultröjor med färger som antingen sticker i ögonen eller helt enkelt bara är tråkiga tröjor med udda julmotiv.

Att tänka på när du köper jultröja till honom

När du köper din jultröja via HittaJulklappar.nu så får du snabb leverans och minst 14 dagars ångerrätt. Detta eftersom vi bara samarbetar med svenska pålitliga och etablerade nätbutiker.

Det går självklart även att beställa sin jultröja från utlandet men då blir det längre leveranstid, högre fraktavgifter, eventuella tullavgifter och du har inte samma konsumentskydd som du handlar från en svensk butik.

En jultröja till herr är antingen i one size-modell eller kommer i vanliga storlekar (S, M, L, XL etc). Då en jultröja är långt ifrån någon slim fit så funkar normalt din vanliga storlek när du beställer jultröja. Det är enklare att köpa jultröja till herr än till dam, eftersom de allra flesta jultröjorna tillverkas i herr-storlekar.

  • Köp din jultröja från Sverige via Hittajulklappar.nu för snabb leverans, ångerrätt och konsumentskydd.
  • Välj din vanliga storlek när du köper jultröja, den kommer med stor sannolikhet att passa dig.
  • Hittar du mot förmodan inte din jultröja till herr här kan du även kika runt hos de stora modevaruhusen som H&M och Zalando, de brukar också ha ett antal jultröjor i sortimentet.
  • På Jultröjor.se finns även över 100 jultröjor till herr, alla från svenska webbutiker.
  • Du kan även hitta roliga jultröjor från Amazon här, frakten är då högre och leveranstiden längre. Det informerar vi isåfall om vid produkterna.

Se även vår köpguide med tomtedräkter till både vuxna och barn.

Jultröja herr (80 st tips)
preloader