Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Recension av Sinful Deluxe Julkalender

Inlägget och recensionen innehåller reklamlänkar för Sinful.

sinful deluxe julkalender

Sinful är en vuxenbutik som under de senaste åren gett ut en egen julkalender med vuxenprodukter för par. I år har man dels gett ut en lite billigare kalender vid namn Classic samt en mer påkostad variant som man kallar för Deluxe.

Vi har testat årets Sinful Deluxe Julkalender så att du kan få reda på mer om innehållet och läsa vad vi tycker kalendern har för fördelar och nackdelar.

Sinfuls julkalendrar är erotiska julkalendrar med vuxenleksaker, tillbehör och spel som är framtagna främst för par. Produkterna i kalendern är alltså sexleksaker som både kan användas på egen hand (finns både för honom samt för henne) och parleksaker som är till för att experimentera med tillsammans för att få uppleva nya sätt att bli stimulerad på.

Vad innehåller Sinful Deluxe Julkalender?

Vi vill inte avslöja hela innehållet – man får ju trots allt hålla lite på traditionen att inte öppna luckorna i sin julkalender innan 1:a december – men här får du en liten sneak peak på vilka spännande produkter som väntar bakom luckorna.

Ett urval av produkterna du hittar i årets
Sinful Deluxe Julkalender. (Bild: Hittajulklappar.nu)
 • Amawin Limited Edition Wavy Vibrator. Det här är en vågad vibrator på flera sätt. Tillverkad i mjukt skönt silikon med en ”vågig” struktur där räfflorna gör att den känns mer. Vibratorn har flera vibrationslägen som man växlar mellan genom att trycka på knappen. För att starta eller stänga av vibratorn håller man inne knappen någon sekund.
 • Obaie Blindfold. Justerbar ögonmask med mjukt tyg. Ett spännande tillbehör som kopplar bort ett sinne för att samtidigt förstärka andra. Med ögonmasken kan du låta din partner ta över kontrollen.
 • Sinful Laddningsbar Bullet Vibrator. En liten – men mycket kraftfull – vibrator. Denna vibratorn är en central del av julkalendern då den används tillsammans med många andra vuxenleksaker i kalendern.
 • Sinful Teaser for Two Sleeve. Parvibrator som både kan användas som klitorisvibrator men även kan användas för att massera många andra erogena zoner. Även denna sexleksaken används tillsammans med bulletvibratorn.
 • Sinful Jewel Metal Butt Plug. En liten lyxig guldfärgad buttplugg med diamant som stopp.
 • Sinful Egg Sleeve & Fjärrkontroll. Fodral för att lägga i bulletvibratorn i och på så sätt få den att bli till en äggvibrator att föra in. Denna kan sen fjärrstyras med fjärrkontrollen så att en partner kan sköta vibrationerna från distans.

Utöver alla produkter så medföljer en broschyr som går igenom lucka för lucka hur produkterna ska användas och lite tips. (Listan med produkter ovan är vad du hittar i Sinfuls kalender 2021)

Köp årets Sinful Deluxe Julkalender 2022 här (Pris: 1 595 kr, värde över 5 900 kr) – just nu 100 kr rabatt

Vad är nytt i Sinful julkalender 2022?

Precis som föregående år har Sinful i år en enklare (Original) julkalender och en mer exklusiv variant (Premium). Här nedan går vi igenom innehållet och kort vad som skiljer julkalendrarna åt.

Sinful Original Julkalender 2022

Sinful Original Julkalender 2022
Sinful Premium Julkalender 2022 i silver och svart
 • Innehåller vuxenprodukter värda ca 3 400 kr
 • Vuxenleksaker som passar de flesta (både singlar, par)
 • Nytt innehåll jämfört med föregående år
 • Innehåller både sexleksaker, erotiska spel och sexiga accessoarer

Köp Sinful Original Julkalender här (895 kr)

Sinful Premium Julkalender 2022

Sinful Premium Julkalender 2022
Sinful Premium Julkalender 2022 i snygg elegant svart och guldig design
 • Innehåller vuxenprodukter värda ca 5 900 kr (1 000 kr mer än förra året)
 • Perfekt sexkalender för dig som redan köpt Sinful Original tidigare
 • Nytt innehåll jämfört med föregående år
 • Mer påkostade vuxenleksaker jämfört med Sinful Original

Köp Sinful Premium Julkalender här (1595 kr)

Bland produkterna i 2022 års Sinful Original Julkalender finns bl.a. vibrerande ägg med fjärrkontroll, vibrerande parvibrator, klitorisvibrator, analplugg och tickler.

Sinful Premium Julkalender innehåller 2022 produkter värda nästan 6 000 kr. Bakom luckorna i kalendern finns bl.a. en premium massagestav, buttplug i guldig design, handklovar för att prova på lite BDSM och tickler (för att kittla sin partner).

Vilken Sinful julkalender ska jag välja?

Även om innehållet är helt nytt jämfört med tidigare års kalendrar (alla produkter är nya) så återkommer vissa typer av produkter. Därför rekommenderar vi att om du har köpt Sinful Original innan nu istället köper Sinful Deluxe så att du får prova på andra typer av vuxenleksaker.

Har du redan flera Sinful julkalendrar kan du även överväga att titta in de andra erotikkalendrarna som finns.

Omdöme, recension & test av Sinful Julkalender

En av alla parleksaker i kalendern

Efter att ha testat Sinful Deluxe Julkalender kommer här några tankar:

Sinful Deluxe Julkalender är en mycket påkostad adventskalender vilket märks på produkterna. Det är inga billiga ”plast-produkter” utan produkterna håller hög kvalitet och är tillverkade i silikon, ABS-plast och andra material som är lämpade för just vuxenleksaker som ska ha hudkontakt.

Många sexleksaker i julkalendern

Adventskalendern innehåller en stor andel sexleksaker – hela 16 st – och har inte lika mycket så kallade ”utfyllnadsprodukter” som vissa andra konkurrerande vuxenkalendrar har. Vissa erotikkalendrar har lite väl mycket produkter i stil med tärningsspel, rep, sidenband m.m.

Det är i sig inget inget fel med att en kalender har även det – det har ju även Sinful Deluxe – men vi tycker att fokus bör ligga på just vuxenleksaker som olika vibratorer, penisringar, vibratorägg m.m. och inte allt för många enkla produkter.

En erotikkalender med en röd tråd

Sinful Deluxe är en julkalender som har ett väldigt genomtänkt innehåll. Med ett genomtänkt innehåll menar vi att den finns en röd tråd där man inte bara har tagit med slumpmässiga produkter utan det finns en tanke vad gäller innehållet.

Ett bra exempel på det är bullet-vibratorn som kan användas tillsammans med många andra produkter i kalendern (penisring, äggvibrator, parvibrator). Du kommer även hitta en fjärrkontroll i kalendern så att många av sexleksakerna därmed blir fjärrstyrda.

Innehållet har även en snygg enhetligt design där både själva julkalendern i sig och produkterna kommer i svart och guld.

Tips! Vi rekommenderar att du köper till vattenbaserat glidmedel här till din kalender. Det kostar från ca 50 kr och gör användningen av produkterna både roligare och enklare. Anledningen till att glidmedlet ska vara just vattenbaserat är för att många av produkterna är i silikon, om glidmedlet är silikonbaserat kan det skada ytan på dem.

Det negativa med Sinfuls julkalender

En negativ sak med julkalendern är att alla vibratorer (utom en eller två, som är batteridrivna) är laddningsbara och därmed måste laddas först innan användning. En spontan lucköppning kan alltså innebära att man inte kan använda sexleksaken direkt utan den behöver laddas först.

Med detta sagt så är det ändå helt klart ändå positivt att sexleksakerna är laddningsbara, det är väldigt mycket smidigare att kunna ladda med USB-sladd än att behöva byta batterier. Produkterna i Sinfuls julkalender laddas både med ”vanlig” USB-sladd samt med magnetisk koppling.

Broschyren som medföljer skulle även ibland kunna vara mer pedagogisk, exempelvis med illustrationer som tydligare visar hur vissa produkter ska användas.

Sinful broschyr
Broschyr med beskrivning och tips

Sammanfattning – Sinful kalender köpvärd eller ej?

Sinful Deluxe Julkalender är helt klart en av årets bästa och mest prisvärda erotiska julkalendrar och har ett innehåll som passar både för honom, henne och för par. Att ge bort denna kalendern till sin pojkvän, flickvän, man eller fru kommer nästan garanterat bli en uppskattad gåva och föra er närmare varandra.

Priset på årets Deluxe-kalender är något högt (1 695 kr), men produkterna hade kostat närmare 5 000 kr att köpa separat så priset är helt klart motiverat. Har man aldrig testat en erotisk kalender tidigare, och känner sig allmänt osäker på området, kan man istället välja Classic-varianten som är snäppet billigare (995 kr).

Köp årets Sinful Deluxe Julkalender här (1 595 kr – just nu 100 kr rabatt) innan den tar slut, förra årets julkalender blev slutsåld innan december.

Skillnaden mellan Standard vs Deluxe är dels värdet av produkterna samt att Deluxe innehåller premiumprodukter från även andra tillverkare som Mr Membr (sexleksaker för honom), Amaysin (vibratorer) och Obaie (soft bondage). Läs mer om skillnaderna mellan kalendrarna här.

[Antal röster: 27 Snittbetyg: 3.8]

Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

Lämna en kommentar

preloader