Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Vad ska jag ge till min syster i julklapp?

Att hitta en bra julklapp till sin syster är inte alltid så enkelt. När du väljer julklapp till din syrra är det alltid bra att utgå från hennes intressen och hobbys. Du kan även välja roliga prylar som en cool nattlampa, något riktigt smarrigt som handtillverkade chokladpraliner eller något personligt som strumpor med hennes ansikte på.

Fortsätt läs...

Julklapp till syster

Visar 1–60 av 123 resultat

Vad ska man ge sin syster i julklapp?

När du väljer julklapp till din syster är det som sagt bra att utgå från hennes intressen. Gillar hon sport och träning? Hade hon gillat att gå på vinprovning med sina väninnor eller föredrar hon hemmakvällar med sällskapsspel?

Här hittar du bra tips på julklappar i olika kategorier som – förhoppningsvis – är bra julklappstips även till din syster.

En upplevelse eller aktivitet

Upplevelsepresenter är alltid bra, det går nämligen att hitta bra sådana till både olika åldrar och intressen. En 18-årig syster exempelvis kunna uppskatta att prova på äventyrsbana, bågskytte eller hinderbana.

Är hon inte lika mycket för adrenalin kan en chokladprovning eller ett spabesök med behandling vara en mer avkopplande och härlig aktivitet.

Din budget spelar också så klart in här, upplevelser kan ofta kosta uppemot tusenlappen, men det finns bra upplevelser för runt 200 – 300 kr.

Mysiga prylar, tofflor och filtar

Många tjejer och kvinnor gillar – om vi ska generalisera – att det är ombonat och mysigt. Om även din syster gillar det så finns det många bra presenttips som värmetofflor och värmekuddar som går att värma upp i micron och håller sig varma länge.

Bok, tidningsprenumeration eller streaming

Om din syster har en favoritförfattare kan du köpa en ny bok från hen. I samband med bokmässan på hösten släpper många författare nya böcker. Någon titel därifrån kan vara aktuell som present till syrran.

Om hon har en favorittidning kan du köpa tidningsprenumeration. Ofta kan man få bra kampanjerbjudande på 3 – 5 nummer utan bindningstid.

Om din syster vill dela Netflix-konto med dig kanske det är dags att hon istället skaffar eget abonnemang. En prenumeration kan vara ett bra presenttips.

Träningsprylar i present till syrran

Om din syster gillar träning, sport och hälsa finns det många bra presenter här. En ny sportklocka, yogamatta eller set med hantlar för hemmaträning kan då fungera bra som present.

Set med hudvårdsprodukter

Det finns många färdiga presentset med olika hudvårds- och skönhetsprodukter. I ett sådant kit brukar man få tre olika hudvårdsprodukter som ansiktskräm och hudkräm från ett bra märke.

Om du istället är ute efter julklappstips till en bror så hittar du det här.

Julklapp till syster (123 st tips)
preloader