Julklappar till flicka

show blocks helper

Visar alla 43 resultat

Julklappstips till flickor

Barbiedockor, prinsessklänningar, pysselböcker – det finns många oskrivna regler kring vad som är lämpliga julklappar till flickor. De flesta regler kan du dock lägga åt sidan. Det finns inga som helst pekpinnar du ska behöva förhålla dig till. Visst kan du besöka ”flick-avdelningen” på leksaksaffären, men det finns så mycket annat roligt att ge bort i julklapp till flicka, så varför begränsa dig?

Julklappar till en mycket liten flicka

Flickor som precis har lärt sig gå och som börjar utforska sin omvärld tycker om leksaker som stimulerar till inlärning. I 1-2-årsåldern sker så mycket i den lilla flickans hjärna och varför inte se till att hon lär sig så mycket som möjligt? Enkla leksaker som klossar, pussel och liknande kan vara perfekta julklappar till en liten flicka. Böcker med stora bilder som barnet själv kan bläddra i är andra bra julklappar. Många små barn tycker om så kallade lek och lär-leksaker med ljus och ljud som barnet kan använda på egen hand. Gosedjur ytterligare en bra julklapp, även om det inte är alla barn som faktiskt tyr sig till en nalle eller liknande.

Julklappar till lite större flickor

Det händer mycket i den lilla flickans liv i alla åldrar. I 3-4-årsåldern börjar ordförrådet byggas upp. Då kan böcker och ljudböcker vara perfekta julklappar. DVD-filmer med favoriten (kanske är det Pippi? Eller Emil?) är andra bra julklappar. Många flickor börjar också intressera sig för kläder och är mycket bestämda med vad de vill ha på sig. Kläder i barnets favoritfärger kan vara utmärkta julklappar.

Julklappar till flickor i skolåldern

Flickor i skolåldern har börjat odla egna intressen och har i regel mycket bestämda åsikter om vad de vill att jultomten ska komma med i sin säck. Det kan handla om de senaste lekdockorna av typen Barbie eller liknande, men det kan lika ofta handla om spel, musik och film. Det går dock sällan att göra fel med spännande böcker, pysselsaker och annat som stimulerar till lek och inlärning.

hit counter
preloader