Julklappar till pappa

show blocks helper

Visar 1–50 av 113 resultat

Julklapp till pappa

julklappar till pappaI den här kategorin hittar du manuellt utvalda julklappstips och julklappar till pappa. Din kära far förtjänar något fint i paketet under granen, och det kan vi hjälpa till med här. Ge gärna något litet extra till din pappa för att visa din uppskattning. Få din pappa att känna sig speciell och uppskattad. En sådan present är lättare sagt än gjort att införskaffa. Men vi ska ändå försöka hjälpa dig på traven genom tipsen här endan.

Vad ska man ge i julklapp till sin pappa?

Nyckeln och hemligheten till att hitta en bra julklapp till pappa är att ta reda på vad din pappa gillar samt att vara ute i god tid.

Vad din pappa gillar vet du antagligen redan, vad har han för intressen och vad brukar han prata om att han vill göra? Om du ändå är osäker, fråga dig fram i familjen och/eller umgängeskretsen för mer inspiration. Din pappa kanske alltid har pratat om att han någon gång skulle vilja testa att åka Ferrari eller åka på en spa-helg med mamma?

Att vara ute i god tid är också viktigt, då slipper du stressa fram ett beslut i sista stund. Börja fundera på din pappas julklapp redan tidigt under hösten så har du det klart. Ska du köpa julklappen online är det också bra att ha lite marginal så klappen garanterat hinner komma fram i god tid.

Tips på julklappar till pappa

En julklapp till sin pappa kan både vara något seriöst eller mer oseriöst och skämtsamt. Det beror lite på vilken relation ni har. Om du har en pappa som är lagt mer åt det barnsliga hållet kan en rolig inredningspryl som en mugg med något ironiskt budskap eller ett minikylskåp vara en bra idé.

Även olika typer av spel som toalettgolf, drickspel, monopol-varianter och liknande kan vara uppskattade.

Är din pappa välklädd – eller kanske borde vara det – är olika typer av klädesplagg en bra julklapp. Behöver din pappa en ny skjorta, slips eller fluga? Även vinterkläder som en lite finare mössa eller halsduk är bra klapptips.

Har din pappa skägg och vill vårda det så finns det lite lyxigare produkter för skäggvård som väldoftande skäggolja, exklusiva rakhyvlar och rakknivar.

ölprovning-till-pappaFör den mer ”seriösa” pappan brukar olika typer av upplevelsepresenter vara väldigt uppskattade. Presentkort på vinprovning, ölprovning, en helikoptertur, whiskyprovning eller luftballongfärd kan vara helt klockrent om det är aktiviteter som du tror att din far hade uppskattat.

Upplevelsepresenten kan även vara en bra kombinerad julklapp till både mamma och pappa, ge helt enkelt bort en upplevelse som gäller för två personer. Upplevelsepresenter kan vara något dyrare så det kan vara en idé att gå samman med dina syskon för att köpa presenten.

Tipsen här ovan fungerar ofta bra även som julklapp till din svärfar.

Sammanfattning – hitta bra presenter till din pappa

  • Börja fundera på julklappar till din pappa i god tid innan julafton så det blir ett genomtänkt beslut
  • Olika pappor vill ha olika typer av julklappar. Till en barnslig pappa kan en rolig skämtpryl vara perfekt, till en livsnjutande lite äldre far är en vinprovning mer uppskattat.
  • Upplevelsepresenter uppskattas av väldigt många pappor och blir nästan aldrig fel (blir det mot förmodan det så brukar det gå att byta mot annan upplevelse).
  • Många pappor gillar även att få smarta prylar som någon ny elektronikpryl eller uppfinning.
  • Kläder och produkter för skäggvård kan många pappor behöva.
  • En ”tidig” julklapp till din pappa är fars dag-presenten, som infaller årligen den 10 november, här är en adventskalender för vuxna ett kul tips på present.
hit counter
preloader