Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Julklappstips till sambo (både man / kvinna)

Här både du hjälp att hitta en bra julklapp till din sambo, oavsett om det är en man eller kvinna, pojkvän eller flickvän. Ge bort något fint till den du bor ihop med med våra julklappstips här.

Fortsätt läs...

Julklapp till sambo

Visar 1–60 av 277 resultat

Hitta en bra julklapp till din sambo

Att ge en bra julklapp till sin sambo är både enkelt och svårt. Å ena sidan är det enkelt då ni ju lever ihop och därmed känner varandra väl. Å andra sidan kanske din sambo ”redan har allt” och du har svårt att komma något som han eller hon saknar.

Mysiga julklappar funkar alltid

Att ge något mysigt som sprider värme är alltid ett bra julklappstips att ge till sin sambo. Hit hör värmefiltar, doftljus, fluffiga tofflor och badrockar.

Detta är också något som ju hör julen till som är en kylig årstid. Allting som har med att få upp värmen och ha det mysigt inomhus tillsammans brukar vara uppskattade klappar.

Ni lever ihop – ge bort något att ha nytt av tillsammans

Då ni ju, per definition, bor tillsammans är det också bra att ge bort något som ni båda har nytt av. Hit hör dels lite mer ”tråkiga” men välbehövliga saker som nya gardiner, mattor eller tavlor till huset eller lägenheten. Eller roliga och exklusiva inredningsprylar som ni båda gillar.

Skapa minnen för livet med din sambo

Ytterligare en kategori av julklappar som passar utmärkt att ge till sin sambo är upplevelsepresenter. Då ni sannolikt spenderar mycket tid i hemmet kan det inte skada med ett totalt miljöombyte.

Det kan vara att ni går på bio med middag, går på öl- eller vinprovning eller något mer actionfyllt som att köra gokart eller forsränning.

När du väljer julklapp till din sambo kan du antingen välja något ni båda tycker om (ni kanske båda älskar bubbel – gå på champagneprovning!) eller något som ni båda är nyfikna på att prova. Ni kanske båda har velat testa på att dreja.

Julklapp till sambo (277 st tips)
preloader