Utförsäljning - Upp till 80 % rabatt på adventskalendrar just nu!

Roliga julklappar

Visar 1–60 av 204 resultat

Roliga julklappar & julklappstips

roliga julklapparVad som är en rolig julklapp beror ju på vem man frågar. Det finns liksom inga julklappar som alla gillar eller tycker är roliga. Däremot finns det roliga prylar som de flesta med åtminstone något sinne för humor uppskattar.

Här har vi valt ut 2023 års roligaste julklappar, du hittar över 100 utvalda julklappstips på roliga julklappar som de allra flesta skulle uppskatta att få.

Roliga julklappar till vuxna

mini odlingslott - en rolig julklappRoliga julklappar till vuxna finns i många sorter, från romantiska julklappar till rena leksaker. Det finns också en mängd roliga julklappar till hemmet. Den som gillar teknik blir nog glad för en teknikpryl som en lite annorlunda solcellsladdare eller powerbank.

Det finns många olika typer av elektronikprylar som kan laddas via USB- och microUSB-sladd. Exempelvis ett mini-kylskåp som rymmer en liten burk med läsk eller öl.

Det finns även roliga lite annorlunda inredningsprylar som är uppskattade julklappar, hit hör mini-kolonilotten som är en rolig odlingskruka och upp-och-nedvänd kruka.

Olika typer av mer eller mindre meningslösa spel kan vara en rolig julklapp till alla vuxna. Hit hör prylar som toalettgolf (så man kan putta samtidigt som man uträttar sina behov),  reaktionsspel som ger elektriska stötar och portabelt mini-pingis-spel. Spel både att spela själv eller tillsammans med hela familjen.

Kul aktiviteter och upplevelser kan också räknas in som en rolig julklapp, stand up comedy med middag kommer garanterat att resultera i skratt, så det är ju definitivt en rolig julklapp.

Roliga julklappar till barn

legotejp - kul julklapp till barnenRoliga julklappar till barnen finns det gott om. De flesta julklappar till barn är ju roliga på något sätt, ganska uppenbart egentligen då barn ju gillar att stoja och leka på ett helt annat sätt än vuxna. Ett barn vill inte ha praktiska husgeråd i julklapp.

Även om syftet först och främst är att ge bort en rolig julklapp så skadar det dock inte om klappen även är användbar. En snösparkcykel, en rolig Lego-tejp som man kan bygga på, en serietidning med Kalle Anka eller Bamse är exempel på julklappar till barn som både är roliga och användbara på samma gång.

Sammanfattning – så hittar du roliga julklappstips

  • Roliga små spel att antingen spela själv eller tillsammans med familjen är uppskattade roliga julklappar.
  • Kul små smarta elektronik- och teknikprylar är också populärt att ge bort i julklapp. Främst till män om vi ska generalisera lite.
  • En rolig aktivitet eller upplevelse, som att åka gokart eller gå på stand up. Du kan antingen beställa via nätet eller hitta på en egen aktivitet som du vet att mottagaren av julklappen skulle tycka vara rolig.
  • Många prylbutiker på nätet har stort utbud av roliga julklappar i sitt sortiment, exempelvis Coolstuff och Roligaprylar.
Roliga julklappar (204 st tips)
preloader