Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Vad ska man ge i julklapp till finsmakaren?

Här hittar du utvalda julklappstips som passar finsmakaren. Oavsett om du vill ge bort presentkort på avsmakningsmeny till lyxrestaurang, en presentkorg med delikatesser eller exklusiv – men lite billigare – choklad så hittar du det här.

Fortsätt läs...

Julklapp till finsmakare

Visar alla 57 resultat

Presenter och julklappstips till finsmakare

Letar du efter present till någon som gillar fine dining, rökig whisky och Pol Roger champagne? Då har du hamnat helt rätt.

När Edward Blom och Carl-Jan Granqvist letar efter julklappar till sig själva är de sannolikt här inne samt i vår kategori med julklappar till livsnjutare.

Nåväl – vad ska man då köpa i julklapp till en finsmakare?

Dryckesprovning och lyxiga presentkorgar

Mat- och dryckesprovningar är givna julklappstips till finsmakaren. Här kan man få prova på allt från ostron och champagne till snus och amaronevin. Grunden för provningarna brukar vara en alkoholhaltig dryck som kombineras med någon matbit eller tillbehör.

En finsmakare gillar ofta whisky, champagne och vin. Kan du välja mellan olika paket så väljer du det mest exklusiva. Här hittar du många tips på upplevelser och dryckesprovningar.

Det finns även många färdiga presentkorgar där fokus är på delikatesser. Chokladtryfflar, chokladdragerad lakrits eller macarons är exempel på söta delikatesser som finsmakaren sannolikt uppskattar.

Julklapp till finsmakare (57 st tips)
preloader