Utförsäljning - Upp till 80 % rabatt på adventskalendrar just nu!

Lakritsprovning (Stockholm, Göteborg, Helsingborg m.m)

295 kr

Köpvillkor: Fri frakt - 45 dagars öppet köp - 3 års giltighet & bytesrätt - Leverans i lyxig presentbox (1-3 dagar) eller värdebevis att skriva ut

Köp här »

Beskrivning

Vinprovningar och chokladprovningar är populära och har funnits i många år, lakritsprovning är däremot nytt och en lite mer annorlunda upplevelse! Med denna lakritsprovningen som anordnas i Stockholm eller Helsingborg får du både lära dig intressanta fakta och kuriosa om lakrits och prova på flera intressanta smaker av lakrits.

Under lakritsprovningen kommer du prova på lakrits från hela världen, både söt lakrits, salt lakrits och lakritschoklad.

Lakritsprovningen pågår under ca en och en halvtimme i grupp tillsammans med en professionell handledare. Det är ingen åldersgräns på den här provningen.

Är du ute i sista stund med din julklapp? Inga problem! Du kan välja att få en PDF-fil som du själv skriver ut presentkortet på upplevelsen med och på så sätt få tillgång till din gåva med en gång. Du kan även välja att få en snygg elegant box hemskickad inom 1-2 arbetsdagar.

  • Ort: Stockholm, Helsingborg
  • Åldersgräns: ingen
  • När: Året runt
  • Tid: ca 1,5 h.
  • Fri bytesrätt (om personen vill välja någon annan upplevelse istället)
  • 3 års giltighetstid
[Antal röster: 7 Snittbetyg: 3.1]

Vad tycker du?

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lakritsprovning (Stockholm, Göteborg, Helsingborg m.m)”

preloader