Billiga julklappar

show blocks helper

Visar 1–50 av 63 resultat

Billiga julklappar & julklappstips

spara pengar genom att köpa billiga julklapparAtt köpa julklappar behöver faktiskt inte kosta så mycket. För att hjälpa dig att komma undan billigare med julklapparna tipsar vi här om billiga julklappar att ge bort i jul. Spara pengar genom att lägga ner mindre pengar på dina julklappar.

Det finns både fina, prisvärda och roliga julklappar att ge bort i julklapp som kostar från någon tia upp till 200 kr eller absolut max 300 kr. Det är precis sådana julklappar vi har valt ut och visar i den här kategorin.

Så hittar du riktigt billiga julklappar

Om man är händigt eller konstnärligt lagd – och har tid – kan du tillverka något själv att ge bort i julklapp. Då kostar det ingenting, förutom din tid då givetvis. Det är ett sätt att ge bort en gratis julklapp.

Men annars kostar normalt julklappar åtminstone något, även om det inte behöver vara så mycket.

Tips: ”Hemligheten” är att välja ut en julklapp som ser ut att kosta mer än vad den faktiskt gör. Jämför helt enkelt priset med vad du själv tror/tycker att julklappen är värd, är priset lägre har du hittat en prisvärd och billig julklapp.

Håll utkik i vår nyhetssektion för rabattkoder, reor och erbjudanden. Även det är ett sätt att hitta billiga julklappar och komma undan lite billigare med julklappsinköpen.

Julklappar för 10 kr, 20 kr och 30 kr

Går det verkligen att köpa bra julklappar för så lite som 10 kr, 20 kr eller 30 kr?! Ja då, vi har faktiskt flera bra julklappar som bara kostar någon eller några tior här på HittaJulklappar.nu.

Dra i reglaget högst upp på sidan och välj prisintervall upp till den summan du max vill betala i julklapp så får du se.

De riktigt billiga julklapparna är oftast enklare små roliga, udda och smarta prylar eller spel. Även godispåsar, julgodis och choklad kan man ofta få för runt 10 kr och uppåt.

Julklappar för 150 kr upp till 200 kr

För 150 kr och 200 kr får man betydligt mer när man köper julklapp. Här får man helt enkelt lite mer ”riktiga” saker.

Böcker, spel och pyssel kostar ofta runt 150 kr upp till 200 kr. Det är julklappar som uppskattas av väldigt många. Välj utifrån personens intressen, en pysslig person kan få ett 1000-bitars pussel, den litterärt intresserade en bok eller presentkort på bok osv.

För under 300 kr kan man exempelvis köpa presentkort på upplevelser som Brunchkryssning, ett biobesök för 2 personer eller Broadway teater. Det tycker vi är väldigt prisvärda julklappar för såpass lite pengar.

Billiga julklappar under Black Friday

Under Black Friday – som inträffar sista fredagen i november och är lite av startskottet för julhandeln – finns det gott om möjligheter att hitta riktigt billiga julklappar.

Planera dock gärna lite innan så du inte impulsköper massa saker som låter billiga då rabatten är så stor, som kanske inte alls är några bra julklappar. Se istället till att inför Black Friday förbereda en lista på saker du vill köpa och skriv ner vad de kostar just nu.

När Black Friday sen väl inträffar är du välförberedd och kan köpa produkterna du planerat att köpa och se att de faktiskt är billigare än vad de kostade innan.

Utöver just fredagen så har butikerna även erbjudanden och rabatter dagarna innan och efter – det är Black Week, Black Weekend, Cyber Monday m.m.

Tips på att hitta billiga julklappar

  • Passa på när butikerna har tillfälliga reor och kampanjer, som Black Friday och mellandagsrea.
  • Jämför priser för att hitta billigaste butiken och julklappen.
  • Köp dina julklappar i god tid innan jul, då kan du ta ett mer genomtänkt beslut. När butikerna säljer som mest i början av december är det svårt att hitta bra priser på populära produkter.
  • Leta presenter i vår lista över 50 julklappar under 50 kr för att hitta riktigt billiga julklappar. Där har vi en ständigt uppdaterad lista över årets billigaste julklappar som kostar max 50 kr.
  • Köp begagnat, se om du kan hitta julklappar på Blocket eller Tradera.
  • Köp från Sverige och svenska nätbutiker. Kronan är svag och det är alltså dyrt att köpa från utlandet. Dessutom tillkommer lång leveranstid, hög fraktkostnad m.m.

Se även vår lista på julklappar för under 100 kr, där hittar du alla våra julklappar som kostar under 100 kr.

hit counter
preloader