Julklappar till pojkvän

show blocks helper

Visar 1–50 av 195 resultat

Julklapp till pojkvän

Letar du efter julklappar och julklappstips till din pojkvän? Då har du hamnat helt rätt för du hittar massvis med tips på bra julklappar ovan och lite allmänna tips och idéer om saker att tänka på när du köper julklapp till din pojkvän här nedan.

Vad ska du köpa i julklapp till din pojkvän?

Vissa menar att det är enklare att hitta på en bra julklapp till en kille än vad det är att hitta en passande och uppskattad julklapp till en tjej. Det behöver inte alls stämma. En del killar kanske har en mycket enkel smak och blir glada för nästan vad som helst, men alla killar är ju inte stöpta i samma form.

Om du är på jakt efter en julklapp till din pojkvän bör du först fundera på vad han kan tänkas behöva. Här kan du ta din pojkväns intressen som utgångspunkt för att förenkla ditt sökande efter den perfekta julklappen.

Samtidigt kan det vara roligt att få någonting som inte direkt har någon omedelbar praktisk funktion. Små smarta uppfinningar och andra roliga prylar kan vara perfekta julklappar till en pojkvän, särskilt om han har barnasinnet kvar.

Tips på julklappar till pojkvännen

En del killar tränar mycket, antingen i en specifik sport eller mer allmänt på gym eller i löparspåret. Kanske kan din pojkvän ha behov av nya crossfit-, gym- eller träningskläder?

Kanske skulle han uppskatta en smart pryl för att effektivisera träningen, till exempel en pulsklocka eller armband till mobilen? Älskar pojkvännen fotboll eller ishockey, kan en biografi av något känt proffs – tänk Zlatan – vara en perfekt julklapp.

Om du verkligen vill överraska din pojkvän med något speciellt på julafton finns det inget bättre alternativ än en upplevelsepresent eller aktivitet.

Du kan till exempel ge bort en provkörning av en lyxbil, en dag med mängder av äventyr med snabba båtar i skärgården eller en kväll med whisky- eller ölprovning.

Hårda eller mjuka klappar?

Julklapparna till pojkvännen behöver varken vara hårda eller mjuka för att uppskattas. Lika populära kan helt platta julklappar vara. Med platta paket tänker vi inte främst vinylskivor, utan presentkort och gåvobevis för upplevelsepresenter.

Tips på mjuka julklappar till din pojkvän är självklart klassikern boxershorts, gärna färgglada och lite annorlunda med skön känsla. Men även strumpor, pyjamas, en fin tröja eller skjorta är en bra julklapp. Snoka i pojkvännens garderob för att ta reda på hans storlek, om det behövs. Fler tips på klädesplagg som passar bra att ge bort just i julklapp:

  • Mysigt pyjamasset eller pyjamas hoodie (exempelvis detta set från Gant)
  • Mössa eller halsduk
  • Set med boxershorts, kommer ofta i presentförpackning
  • Snygga långkalsonger
  • Sköna strumpor
Tips! Om du vill – och vågar – kan någon form av lite mer vågad och sensuell julklapp vara på sin plats, som den erotiska kärlekslådan för par eller Amorelie adventskalender.

Sammanfattning – tips när du köper julklapp till pojkvän

  • Att köpa julklapp till sin pojkvän kan vara svårt, men att presenten är personlig och speciell är oftast viktigare än prislappen på julklappen.
  • En rolig julklapp funkar också oftast bra att ge bort i julklapp till sin pojkvän, speciellt en något yngre pojkvän.
  • Gillar din pojkvän action finns det gott om upplevelsepresenter på just det temat – som att provköra sportbil, prova fallskärmshopp, köra speedcats eller åka med Försvarsmaktens Stridsbåt 90.
  • Om du är osäker på din julklapp – se över köpvillkoren så att du har bytesrätt även efter julafton. Många butiker vi samarbetar med här på Hittajulklappar.nu erbjuder förlängt öppet köp över jul och nyår.
hit counter
preloader