Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Julklapp till frun - Vad ska jag köpa?

När du ger julklapp till frun så vill du ge något som hon verkligen kommer uppskatta. Något som visar att du verkligen har tänkt på henne. Här hittar du därför julklappstips som är personliga, kärleksfulla och exklusiva. Det kan vara en avkopplande spa-upplevelse, en presentask med lyxiga chokladpraliner eller ett smycke med gravyr.

Fortsätt läs...

Julklapp till frun

Visar 1–60 av 143 resultat

Vad ska man ge sin fru i julklapp?

Hur ska man då tänka när man ger julklapp till sin fru? Du vill ge en kärleksfull och personlig julklapp. Men exakt vad du ska ge beror på hur hon är som person, vad hon har för intressen och även hennes ålder.

Det går därför inte att rakt av svara på vad som är en perfekta julklappen utan det är individuellt. Med det sagt så finns det även julklappar till frun som uppskattas av de flesta och som generellt är bra julklappstips. Och det är just sådana vi väljer ut här på Hitta julklappar.nu.

Ge bort en upplevelse till frun

En upplevelse är en julklapp som uppskattas av de allra flesta. Beroende på vad din fru gillar så finns det hundratals olika upplevelser du kan ge bort presentkort till.

En champagneprovning, övernattning med hotellfrukost, spaweekend, brunch, att få flyga luftballong och ett restaurangbesök för två personer är bra tips på populära julklappar att ge till henne på julafton.

Romantiskt och kärleksfullt

Om din fru är lagd åt det ”romantiska” hållet och gillar överraskningar, blommor och att du visar uppskattning är en romantisk present att rekommendera.

Du hittar dels romantiska presenter här inklusive de åt det mer intima hållet som erotiska brädspel (om du vågar ge henne något sådant) samt klassiska romantiska presenter som hjärtformade chokladaskar med praliner eller delikatesslådor.

Smarta och roliga prylar

Det finns många smarta och roliga prylar du kan ge till din fru på julafton. Hit hör coola miniväxthus med ett slutet kretslopp (Design House Stockholm), polaroidkamera med direktframkallning av foton eller kombucha-kit.

Hudvård och kroppsvård

Det finns färdiga presentkit med hudvårdsprodukter och kroppsvård där du får ett komplett lyxigt paket med 2 – 4 spa- och skönhetsprodukter från t.ex. Rituals eller Baobab. Det är något som de flesta kvinnor behöver och uppskattar.

Personliga julklappar till frun

Att ge något personligt är något som de flesta fruar uppskattar. Hit hör morgonrock med hennes namn på, vinglas med gravyr eller en praktisk termos med fruns namn på.

Mysiga presenter till kalla vinterkvällar

Även mysiga presenter är något som brukar vara uppskattade. Hit hör Snug rug och deras olika fleecefiltar, oversized hoodies och även värmefiltar.

Julklapp till frun (143 st tips)
preloader