Julklappar till flickvän

show blocks helper

Visar 1–50 av 171 resultat

Julklapp till flickvän

Vad köpa i julklapp till flickvän?Här hittar du alla våra manuellt utvalda julklappar och julklappstips till din flickvän. Vi har valt ut presenter som vi är helt övertygade om att väldigt många flickvänner skulle bli glada av att få på julafton, och det är dessa julklappstipsen som du hittar i den här kategorin.

Du hittar faktiskt över 150 julklappar till flickvänner för närvarande här. Julklapptipsen går att sortera efter nyhet, högsta och lägsta pris eller i ett prisintervall som du själv väljer, perfekt om du exempelvis vill köpa en julklapp till din flickvän som kostar mellan 200 – 300 kr, då drar du bara reglagen till det intervallet.

Vad ska du köpa i julklapp till din flickvän?

Så är det återigen juletider och det är dags att gnugga geniknölarna och lägga pannan i djupa veck för att komma på en bra julklapp till flickvännen. Det är inte alltid helt enkelt, så här får du några bra tips.

Hur ska man då tänka när man letar efter presenter till sin flickvän?

Först och främst är det smart att utgå från flickvännens personlighet och intressen. Dessutom kan du med fördel luska reda på (försiktigt och diskret!) om din flickvän har önskemål om något särskilt.

I ett alldeles nytt förhållande kanske du inte har stenkoll på flickvännens preferenser, så då är det kanske bättre med en mer neutral julklapp. I ett mer långvarigt förhållande har du (förhoppningsvis!) redan full koll.

Tips på julklappar till flickvännen

Preferenser och önskemål är en sak, men det är ju lite extra roligt att komma med en mer överraskande julklapp – något som flickvännen inte alls hade räknat med att få. Ett perfekt julklappstips till flickvännen är då en upplevelsepresent.

Med en upplevelsepresent får din flickvän ingen present i egentlig mening, utan ett äventyr, dessutom ett äventyr som hon kan dela med dig. Upplevelsepresenter gäller nämligen nästan alltid för två personer. Om inte annat så går det att välja.

Din flickvän behöver absolut inte vara den våghalsiga typen för att uppskatta att få en upplevelsepresent i julklapp. Alla upplevelsepresenter handlar inte om fallskärmshopp. Det finns upplevelser för alla smaker.

Bland mer traditionella julklappar till flickvännen är parfymer, prenumerationer på tidningar, böcker och liknande. Det gäller bara att du har pejl på vad din flickvän kan tänkas vilja ha.

Smycken i julklapp till din flickvänOm du inte vet vilken parfym din flickvän använder, kika i hennes badrumsskåp. Hon kanske har en favoritparfym som behöver påfyllning eller så kan du leta efter en nyare utgåva av någon doft hon gillar. Här hittar du ett färdig presentkit med feminina dofter till henne.

Olika spa-produkter är också ett bra tips på julklapp. Det kan handla om kit med badskum, kroppsoljor, schampo, tvålar och liknande.

Smycken, accessoarer och kläder är också bra julklappstips. När det gäller smycken och accessoarer spelar oftast mått och storlek ingen större betydelse (bortsett från ringar), vid kläder däremot gäller det att ha koll på vilken storlek som passar.

Du kan även bjuda flickvännen på middag som julklapp, antingen som du lagar ihop själv eller bjuder ut på restaurang. En trerätters måltid som man lagar ihop själv är ju klart roligare, men om dina matlagningsskills är bristfälliga kan det vara bättre att gå ut och äta tillsammans på restaurang.

Du kan även bjuda på ett eller flera biobesök som present. Här är en färdig presentbox med både biobiljetter och tillhörande bio-godis.

Sammanfattning – tips när du köper julklapp till flickvän

  • Ta reda på vad din flickvän gillar och vill ha (om du inte redan har koll på det).
  • En julklapp som nästan alla flickvänner – och folk i allmänhet – gillar är att få en upplevelse. Köper du en upplevelsepresent kan du välja allt från spa-helg till fallskärmshopp och hitta upplevelser och aktiviteter som passar alla personlighetstyper.
  • Köper du present till en något yngre flickvän kan en rolig inredningspryl vara en bra julklappsidé.
  • Presentkort på biobiljetter eller bjud på middag som du antingen lagar själv eller går ut och äter på restaurang.
  • Så se till att ångerrätten gäller till efter julafton om klädesplagget inte passar eller inte är till belåtenhet! Alla svenska nätbutiker, och alla produkter som därmed finns listade här på Hittajulklappar.nu, har minst 14 dagars ångerrätt. Nätbutiker har ofta kampanjer i samband med julköp med förlängd ångerrätt.
hit counter
preloader