Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

50 roliga julklappar under 50 kr

billig julklapp under 50 kr

Fixa julklapparna utan att det kostar skjortan – här har du 50 roliga julklappar som kostar under 50 kr! Små julklappar att ge bort till nära och kära eller som julklapp i julklappsspelet.

Att köpa julklappar behöver faktiskt inte kosta speciellt mycket. Här har du en lista på 50 roliga julklappar som alla kostar mindre än 50 kr stycket. Förutom att klapparna är riktigt billiga så har ju dessutom roliga julklappar fördelen att de passar som presenter till de flesta, även till de som ”har allt”. När en julklapp är skämtsam bryr man sig ofta mindre om prislappen.

Alla julklappstipsen i den här listan är utvalda prisvärda julklappar, den billigaste julklappen blir din för bara 5 kronor! Köp en – eller köp flera – du kommer att komma undan billigt med julklapparna ändå! Många av julklappstipsen här passar utmärkta att ge bort i julklappsleken/julklappsspelet eller till en egen paketkalender.

Vissa enstaka julklappstips här kan kosta marginellt mer än 50 kr, det beror isåfall på att priset har ändrats sedan vi lade till produkten i listan. Skulle priset ändras mycket kommer vi givetvis ta bort julklappen från listan. Vi kan under 2023 även skylla på inflationen för detta…

Lista: 50 julklappar under 50 kr till julklappsspelet

Här är vår lista över prisvärda och bra julklappar för runt 50-lappen till förslagsvis julklappsspelet.

1) BMX Mini-cykel

BMX Fingercykel att trixa och göra konster med. Kul liten leksak att sitta och pilla med och köra på bordet. Dessutom en billig julklapp som kostar under 50 kr.

BMX fingercykel

Pris: 49 kr. Finns att köpa här.

2) Pop It Fidget Toy

Pop it toys i flera olika färger och former. Perfekt tidsfördriv och ett billigt julklappstips. Finns i regnbågens alla färger och kan lekas med av både stora och små.

pop it fidget

Pris: 49 kr. Finns att köpa här.

3) Coolt läskigt dödskalle-ljus

Häftigt svart ljus format som en dödskalle med lågan uppe på toppen. Kul annorlunda inredningstips som passar lika bra i bokhyllan som inslagen i paketleken. Kan också funka som present till tonåringen.

dödskalleljus

Pris: 59 kr. Finns att köpa här.

4) Utfällbar ryggkliare

En utfällbar ryggkliare är väldigt smart att ha på nyckelknippan. Kan säkert även användas som gaffel om du glömt dina bestick, om du har extremt långa armar eller om tallriken är väldigt långt bort…

ryggkliare

Pris: 65 kr. Finns att köpa här.

5) Chokladbräck apelsin från Öland

Handtillverkad chokladbräck från Ölands choklad. med 70 % chokladhalt och apelsinbitar. Perfekt till julklappsleken eller som gå bort-present på julafton.

Pris: 49 kr. Finns att köpa här.

6) Pincett med LED-lampa

Svårt att se vad som pincetten ska dra ut? Den här smarta pincetten har LED-belysning så att man ser precis vad man siktar på. Perfekt för att noppra ögonbrynen.

Pris: 49 kr. Finns att köpa här.

7) Retro rosa pilotglasögon med spegelglas

Ett par billiga solglasögon som trots det billiga priset är både UV-skyddade och CE-märkta. Snygga rosa solglasögon, funkar både till en party outfit som present i julklappsspelet.

glasögon

Pris: 39 kr. Finns att köpa här.

8) Snuskiga tärningar

Tärningar som kommer med både anständiga och anständiga förslag. Till ett anständigt pris för under 50-lappen. Den ena tärningen väljer ett ställe på kroppen, den andra vad som ska hända på det stället. Snuskiga tärningar finns ofta med i erotiska julkalendrar.

Pris: 29 kr. Finns att köpa här.

9) Silvriga ballonger (0 – 9)

Silvriga ballonger som finns med olika siffror. Välj en eller flera siffror för att kombinera ihop olika nummer, årtal eller liknande.

sifferballong-silver

Pris: 49 kr. Finns att köpa här.

10) Kortlek med fina motiv

Kortlek med fina, roliga och annorlunda motiv på korten.

Pris: 49 kr. Finns att köpa här.

11) Kluriga billigt metallpussel

Kluriga små metallpussel, finns i flera olika varianter. Köp flera så håller du personen sysselsatt ända till nästa julafton!

Pris: ca 50 kr. Finns att köpa här.

12) Fejk-tatueringar till armarna

Tatuerade armar – nu kan du äntligen själv välja när du ska ha på dig tatueringarna, exempelvis ta på sig dom vid besök på MC-klubben, ta av dig dom inför anställningsintervjun… (om du inte söker jobb på just MC-klubben då)

tattoo sleeves

Pris: 39 kr. Finns att köpa här.

13) RFID korthållare

RFID korthållare som skyddar ditt kontokort från att bli skimmat. Smart korthållare som blockerar RFID-läsare från att kunna skanna av kortet i korthållaren. Finns i svart, vitt eller grått.

Pris: 35 kr. Finns att köpa här.

14) Självlysande skosnören

Snygga LED-skosnören med skosnören som lyser upp snyggt i mörkret.

led

Pris: 60 kr. Finns att köpa här.

15) Spork multibestick

Spoon + fork = spork! Två bestick i ett. För minimalisten. Ett bra julklappstips till såväl soffpotatisar till vildmarksmänniskor. Något man alltid kan bära med sig i handväskan eller ryggsäcken.

spork

Pris: 39 kr. Finns att köpa här.

16) Bluebox Outlet

Många roliga kul prylar och bra julklappstips i Bluebox outlet, till både vuxna och barn. Här hittar du många bra presenter för under och runt 50-lappen till både vuxna och barn.

Pris: runt 50 kr. Finns att köpa här.

17. Supersalt isländsk lakrits

Den isländska lakritsen Lakkrís Djöflar (som vi misstänker betyder något i stil med lakrits-djävlar) från Nammi är en RIKTIGT salt godis som får dig att rynka ihop hela ansiktet när du äter. Men den är faktiskt god trots det!

nammi lakrits

Pris: 49 kr 55 kr. Finns att köpa här.

18) Ballong-bil

Ballongbilen är en kul, pedagogisk – och mycket billig – leksak. Blås bara upp ballongen genom bilens avgasrör och släpp för att leksaksbilen ska färdas framåt med luftkraft. Ligger den här ballongbilen i julklappsspelet är det inte säkert att ett barn får behålla den.

ballongbil

Pris: 13 kr. Finns att köpa här.

19) Kylskåpsmagnet: We Can Do It

Magnet med feministiskt budskap: We Can Do It! För att sätta på kylskåp eller annat metallskåp.

We can do it magnet

Pris: 49 kr 69 kr. Finns att köpa här.

20) Sverige-strumpor

Patriotiska Sverige-strumpor med blågula motiv och Sverigeflaggor. Unisex strumpor i storlek 40 – 45.

sverige strumpor

Pris: 49 kr. Finns att köpa här.

21) Sovmasken F-uck Off

Sovmasken för den som verkligen vill få vara i fred när hen sover. Perfekt om man sover på jobbet eller skolan och inte vill bli väckt av kollegor eller lärare.

sovmask

Pris: 79 kr. Finns att köpa här.

22) Självlysande armband

Självlysande armband är en lysande billig julklapp. Funka lika bra ute i vintermörkret som på sensommarfesten. Finns i flera olika färger.

självlysande armband

Pris: 29 kr. Finns att köpa här.

23) Smart tubklämma

Tubklämman är faktiskt en svensk uppfinning av Rune Andersson som ser till att man smart och enkelt kan klämma ur det sista innehållet ur kaviartuber och liknande förpackningar. Både billig och smart.

tubklamma

Pris: 44 kr. Finns att köpa här.

24) Mini förstoringsglas

Mini-förstoringsglas i kreditkortsformat att alltid ha med sig i plånboken. En smart, praktisk och billig julklapp, perfekt till presentleken.

forstoringsglas

Pris: 25 kr. Finns att köpa här.

25) Aggressiva & otrevliga disktrasor

Disktrasa med roliga kraftuttryck. Så roligt är det inte att diska, men om det står helvetes jävla skit på disktrasan blir det kanske lite roligare?

Pris: 49 kr. Finns att köpa här.

26) Negativa ballonger (10-pack)

Negativa ballonger

Glöm festliga budskap, på de här ballongerna får du budskap som ”happy birthday asshole” och ”this party is shit”. Perfekt till julklappsleken.

Pris: 79 kr. Finns att köpa här.

27) Vingummi Tetris

Spela tetris IRL med godis. En riktigt kul och lite udda idé och dessutom en riktigt billig julklapp som blir din för under femtiolappen. Innehåller vingummin i 8 olika smaker.

godis tetris vingummin

Pris: 59 kr. Finns att köpa här.

28) Strip-poker kortlek (18+)

Kortlek som passar till förslagsvis stripp-poker med tanke på motiven på kortleken (den riktiga kortleken är inte censurerad likt bilden nedan).

stripp-poker kortlek

Pris: 79 kr. Finns att köpa här.

29) Ett kilo (!) godissvampar eller andra godisar

Perfekta julklappen till någon som älskar godissvampar – här får du köpa ett helt kilo godissvamp till ett riktigt bra pris. Du kan även välja hallonstänger, bubblizar, sura vattenmeloner eller andra godisbitar i lådor.

godissvampar

Pris: 39 kr. Finns att köpa här.

30) Super-absorberande kulor

Växtkulor som ger stöd och bevattning till snittblommor och krukväxter. Vattna kulorna så expanderar de och håller kvar vattnet.

vaxtkulor

Pris: 32 kr. Finns att köpa här.

31) Vattenpistol

Enkel och billig julklapp till barn, perfekt även till julklappsspelet om barn medverkar. Roligare för barnen än julpynt, dekorationer och annat vuxligt!

Pris: 49 kr. Finns att köpa här.

32) Snoppsugrör (18+)

Skämtsamma sugrör med snoppar på toppen. Sugrören som du inte bör förväxla och ställa fram när det är barnkalas, men perfekt till svensexan, möhippan eller förfesten.

snoppsugrör

Pris: 39 kr. Finns att köpa här.

33) Vikbart ställ för mobil & surfplatta

Smart och praktiskt vikbart ställ som kan användas till både mobilen och surfplattan. Vik ihop stödet och ta med dig enkelt. Väger bara 20 gram och kan ta med det i fickan då det blir så litet ihopfällt.

vikbart ställ iphone & surfplatta

Pris: 45 kr. Finns att köpa här.

34) Baileys chokladgodis

Baileys chokladgodisar, där krispiga och chokladdoppade kex är smaksatta med Baileys. Perfekt till presentlek, julklappslek eller som en helt vanligt present för under 50 kr.

baileys chokladgodis

Pris: 49 kr. Finns att köpa här.

35) Måla ditt eget mini-pussel (30 bitar)

Kul litet blankt pussel så att du själv kan måla pusslet som du vill ha det. Går att rita med både blyerts eller klippa till en schablon att färglägga pusslet efter.

Pris: 30 kr. Finns att köpa här.

36) Nyckelring med roliga emojis

Emoji nyckelring behöver nog ingen närmare förklaring, det är vad det är helt enkelt. Finns i flera varianter: Praise, Poo, In love, Eggplant, Monkey, Unicorn.

Pris: 35 kr. Finns att köpa här.

37) Supersalta lakritshäxor

Lakritshäxor doppade i rikliga mängder med salmiak som får fram den supersalta smaken. Ett lakritsgodis från Lakritsfabriken i Ramlösa som även är kända för sin adventskalender. Vegansk och glutenfri, perfekt att ge bort som en billig liten present.

salta häxor

Pris: 39 kr. Finns att köpa här.

38) Suddigum med jul-motiv

Roliga suddigummin med juliga motiv. Totalt 4 st olika radergummin som föreställer tomte, tomteluva, ren och julgran. En billig julklapp att ge bort till barn som en liten extra present.

Pris: 29 kr. Finns att köpa här.

39) Super Mario stressboll

Snyggt designade Nintendo Super Mario stressbollar. Välj mellan spöket Boo, Grön sköldpadda, röd svamp eller Question block.

super mario stressboll

Pris: 49 kr. Finns att köpa här.

40) Harry Potter skrivset

Kit med både bläckpenna, linjal, suddigummi och pennvässare – allt med Harry Potter-motiv.

harry potter penna

Pris: 39 kr. Finns att köpa här.

41) Läskigt fejkblod / teaterblod

Med teaterblod kan man skrämma livet ur vem som helst. Ej giftigt och går att tvätta bort från huden med tvål och vatten.

teaterblod

Pris: 40 kr. Finns att köpa här.

42) Smart kapsylöppnar-ring

Öl-öppnar-ring. Ring och ölöppnare i ett. Kanske världens kanske mest praktiska ring. Finns i två storlekar (20 och 22 mm).

ring oppnare

Pris: 39 kr. Finns att köpa här.

43) Snuskiga pepparkaksformar

Glöm stjärnor, granar, grisar och hjärtan som form på dina pepparkakor, med de här snuskiga pepparkaksformarna kan du få farmor att sätta glöggen i vrångstrupen. Perfekt som julklapp till tjej- eller killkompisen, alternativt till julklappsspelet.

Pris: 39 kr. Finns att köpa här.

44) Tomteluva med stor bjällra

Tomteluvan är kanske ingen klockren julklapp – men så billig och julig att den ändå hamnar i vår lista över 50 julklappar under 50 kr. Kan kanske användas när du delar ut dina andra billiga julklappar? Storlek: one size vuxen.

Pris: 25 kr. Finns att köpa här.

45) FakeTaxi bildekal

Klistermärke för svart-taxi. Bedriver du svarttaxi-verksamhet och vill skylta med det? Då är dekalen ”FakeTaxi” perfekt för dig.

Uppdaterat – Det ryktas om att Hittajulklappar.nu har missuppfattat att Fake Taxi hade med svarttaxi att göra och att det istället rör sig om något mer snuskigt…

Pris: 19 kr. Finns att köpa här.

46) Stickad snoppvärmare

Ett måste (?) för alla frusna killar och herrar under årets kallare månader – stickade snoppvärmare med en längd på 19 cm. Finns som elefant, orm och tupp.

Pris: 59 kr. Finns att köpa här.

47) Lock till läskburk & ölburk

Lock til läskburk är en smart svensk uppfinning som ser till att kolsyran bevaras längre i ölburkar och läskburkar. Perfekt även på sommaren så att inga getingar passar på att slinka in. 2 st lock ingår i priset.

burklock

Pris: 39 kr. Finns att köpa här.

48) Popcorn med choklad

Karamelliserade popcorn med antingen mjölkchoklad eller mörk choklad. Snygg presentförpackning med ett sött innehåll.

karamelliserade popcorn

Pris: 49 kr. Finns att köpa här.

49) Batteridrivna värmeljus med timer

Smarta mysiga värmeljus med timer och lång batteritid. Den inbyggda timern gör att värmeljusen lyser i 6 timmar och sen stängs av i 18 timmar för att sen starta igen nästa dygn. Brandsäkra. Säljs som 2-pack.

värmeljus med timer

Pris: 56 kr. Finns att köpa här.

50) KAMPANJ – 3 roliga prylar till priset av 2

Sista tipset – och kanske det bästa – är 3 för 2 hos Coolstuff. Här kan man fynda roliga/udda/coola prylar och få köpa 3 prylar till priset av 2. Perfekt när du vill köpa billiga julklappar till flera personer samtidigt.

rea hos coolstuff - 3 för 2

Pris: Billigt. Se alla 3 för 2-produkter här.

Fler billiga julklappar från 50 kr och uppåt

Har du mot förmodan fortfarande inte hittat julklappen du letar efter? Kika in våra utvalda billiga julklappstips eller roliga julklappar här.

Du kan även hitta julklappar i andra prisklasser till exempelvis julklappsspelet om ni har valt en större budget:

[Antal röster: 261 Snittbetyg: 3.8]

Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

6 svar på ”50 roliga julklappar under 50 kr”

Lämna en kommentar

preloader