Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Tävla om 2 adventskalendrar från Bluebox

Tävla om Chili Klaus & Moomin julkalender med hittajulklappar.nu & blueboxI samarbete med Bluebox så tävlar vi ut 2 st adventskalendrar för vuxna. Det är dels Chili Klaus adventskalender 2019 som är en kalender fylld med spännande chiligodisar samt Muminkalendern fylld med kvalitetslakrits från Haupt Lakrits.

Så här tävlar du om en av de två kalendrarna:

 • Klicka dig vidare till Bluebox och välj ut vilken produkt från butiken som du helst skulle vilja ha i julklapp.
 • Motivera varför du vill ha just den saken som julklapp + skriv vilken kalender du helst skulle vilja vinna

Exempel: Jag önskar mig ”Smaksatta popcorn, Prosecco” från Bluebox eftersom både prosecco och popcorn är det godaste jag vet, så tillsammans måste det ju bara bli fantastiskt. Jag vill helst vinna Muminkalendern.

Tävlingen pågår fram till och med 15 november då vi utser 2 lyckliga vinnare som vinner varsin kalender.
Lämna ditt tävlingsbidrag som en kommentar här nedanför (Facebook eller som ”vanlig” kommentar).

Uppdaterat 17/11: Tävlingen är avslutad – här är vinnarna!
[Antal röster: 1 Snittbetyg: 5]

Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

13 svar på ”Tävla om 2 adventskalendrar från Bluebox”

 1. Jag önskar mig medicinlåda röd eftersom att vi har alla mediciner, plåster osv osv på olika ställen i huset och det gör mig galen!!

  Om jag vann hade jag önskar mumin-kalendern med ljuvlig lakrits.

  Svara
 2. Åhh, vilken underbar tävling!! Julkalendrar är ju sååå roligt!
  Jag vill ha ett STORT paket med olika sorters lakrits; Johan Bulow, Lakritsfabriken och Haupt Lakrits. I olika smaker och former. Lakrits är bland det bästa som finns, men viktigt för mig att välja kvalité och bra råvaror. Brukar inte unna mig det, så ett gigantiskt paket vill jag att tomten kommer med. Jag väljer Muminkalendern 🙂

  Svara
 3. Jack Daniel Whiskey praliner – skulle vara kul- att överaska maken till jul!
  Önskar Mumin kalendern

  Svara
 4. Jag skulle vilja ha en hamburgerpress, så att jag kan få till de perfekta burgarna här hemma.
  Alltid roligare att göra dem själv än att köpa färdiga, men jag har svårt att få till den perfekta formen.

  Chili Klaus vore trevligt!

  Svara
 5. Netflix, Viaplay och allt det där.
  Det har blivit lite mycket filmtittande med han som jag håller kär.
  Lite nya idéer vill vi nu skapa fram,
  så får soffan hemma stå och samla damm!

  100-Dates-Scratch-Off-Bucket-List

  Som nybliven lakritsälskare tävlar jag gärna om Moominkalendern 🙂

  Svara
 6. Nu är det jul igen!
  Jag har aldrig hört talas om prosecco popcorn så det är ett måste att testa, men Tekalendern är ju en av det mysigaste sakerna på mörka dagar!
  Som världens största lakrits älskare så skulle det inte skada med en Muminkalender!

  Svara
 7. Då dottern älskar ord i alla dess former
  önskar jag att ni henne lite Kylskåpspoesi ger
  Då kan hon fortsätta laborera med ord
  det bästa hon vet på denna jord
  Sångtexter, sagor, rim, ramsor
  brev till mormor
  Allt kan med Kylskåpspoesi författas
  I julklappssäck en hem till mormor jag hoppas det kan medlastas

  Muminkalendern skulle vara härligt att få med sig också!

  Svara
 8. De många små
  Är kul att få.
  Var dag blir fest.
  Vad smakar bäst?
  En god kopp te,
  Nej, två… nej, tre…
  Över tjugo!
  Det är Eden!
  Och det stavas
  TEKALENDER.
  Jag skulle också vilja vinna Chili Klaus godbitar.

  Svara
 9. Buddha Board är en perfekt julklapp till mig (men även andra!) Då den är stilren, praktisk och klimatsmart 🙂 Att man inte behöver slösa nå mer papper utan att man kan måla på den om och om igen med bara vatten är helt magiskt. Så självklart är det mitt val som julklapp.

  Chilikalendern är mitt val då jag gärna vill överraska min pappa med den 🙂

  Svara
 10. Buddha Board skulle jag helst vilja då det är den perfekta presenten till mig (men även andra) Då den är stilren, praktisk och klimatsmart 🙂 Att man kan måla på den med vatten om och om igen är helt magiskt! Och då slösar man inte en massa papper heller. Om jag skulle vinna skulle jag gärna vilja ha Chili Klaus kalendern för att överraska min pappa

  Svara
 11. Jag hade önskat ett beer-making kit och chili Klaus kalendern till min pappa som sällan unnar sig sånt han egentligen älskar öl+godis med sting . Kul om han kan få något som han får ha ifred (mamma och pappa är som motpooler gällande dryck o gott )

  Svara
 12. Dagligen detta du Använda skall
  Då slipper man att det blir ett förfall
  Stilrent och fint det vid diskbänken står
  Används det flitigt du rent då får

  Diskbanksset-KUB-i

  Chili Klaus vore ju toppen
  Den skulle få fart på knoppen.

  Svara

Lämna en kommentar

preloader