Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Årets julklapp 2011

Årets julklapp 2011 har, kanske lite optippat, blivit utsedd till färdig matkasse, här på hittajulklappar.nu toppade one piecen, smartphone och kaffemaskin omröstningen om årets julklapp 2011. På Gp.se ledde ledde surfplattan som den mest populära prylen att få som julklapp 2011.

Den färdiga matkassen är en bekväm tjänst som vuxit fram under de senaste åren där konsumenter får en färdigpackad matkasse för hela veckan inklusive recept hemskickad till dörren. En hjälp för den som vill betala lite extra för att få lyxen att få hem matvarorna direkt till dörren. Nedan hittar du de bästa erbjudandena för dig som letar efter årets julklapp 2011 – färdiga matkassen – på nätet:

Årets julklapp 2011 – Bästa erbjudandena!

Prova på Linas Matkasse tre dagar för bara 299 kr första leveransen, rabattkoden är färdigifylld när du kommer till beställningen! (Normalpris 549 kr/leverans). Du kan också välja presentkort på matkasse att ge bort – du väljer själv beloppet på presentkortet!

Hos Linas Matkasse är recepten planerade av en dietist och matkassen innehåller främst rena råvaror utan tillsatser med fokus på färska grönsaker och säsongens råvaror.

Till Linas Matkasse här!

Hos Middagsfrid kan du fram till 31 december beställa en 5-dagars matkasse med och få den första matkassen för 599 kr (normalpris 875 kr). Matkassarna från Middagsfrid består till minst 25% av ekologiska råvaror, innehåller ingen rödlistad fisk och bara svenskt kött. Matkassen innehåller råvaror och recept till 5 middagar för 4 personer. Perfekt julklapp till den som vill äta råvaror av hög kvalitet!

 Till Middagsfrid här!

Ett annat alternativ som finns är färdiglagad smalmat direkt hem till dörren – GI-boxen. Under fyra veckor kan man få hemlevererad färdiglagad och näringsberäknade GI-luncher och middagar direkt hem som levereras under kvällstid. Perfekta julklappen till någon som tränar eller vill äta nyttigt men kanske inte har tid att laga måltiderna själv.

Till GI-boxen här!

Så här motiverar Handelns utredningsinstitut valet av årets julklapp 2011:

− En kombination av ökad köpkraft och tidspress gör hushållen villiga att betala för bekvämlighet i sin vardag. Matkassen erbjuder en rad tjänster för den som beställer: En veckomeny, de packar varorna, skriver enkla recept och levererar varorna till dörren. Allt detta underlättar vardagen för hushållen som nu är beredda att betala extra för denna typ av tjänst, säger Lena Larsson, VD på HUI Research.

Årets julklapp 2011 – spekulationer

Vad blir årets julklapp 2011?

Det är det bara Handelns Utredningsinstitut som kan svara på. På senare tid har både dyrare teknikprylar (som den lite väl dyra surfplattan 2010 och GPS-mottagaren 2007) blivit utsedda till årets julklappar, men även upplevelser (upplevelsepresenten 2008) och billigare och mindre materialistiska prylar som spikmattan (2009) och ljudboken (2006) har blivit utsedda till årets julklapp.

Apples iPhone 4S är troligtvis både för dyr och inte heller tillräckligt intressant (marknaden hade hoppats på en iPhone 5) för att bli årets julklapp. Det ekonomiska läget gör troligtvis heller inte att HUI är lika benägna att utse en dyr julklapp igen, som förra årets surfplatta. Bland andra teknikprylar som kan bli aktuellt hör data- och tv-spel.

Matlagning och kokböcker har varit mycket på tapeten under året som gått med matlagningsprogram och kändiskockar i TV (Halv åtta hos mig, Kniven mot strupen med Alexander Nilsson, Den stora matresan med Per Morberg m.m.), Hollywood-frun Maria Montazami är bara en av många kändisar som har, eller ska, ge ut kokbok. Receptböcker inom LCHF och onyttiga men vackra bakverk som cupcakes och macarons har även det aktuellt under året.

Köksprylar eller matlagning känns inte heller helt omöjligt. 2010 trodde Elektronikbranchen på Espressobryggaren som årets julklapp – kanske blir det årets julklapp 2011 istället?

Kanske blir årets julklapp 2011 en accessoar – passar de flesta och borde inte heller vara så dyrt. Den stilrena Metallplånboken från Coolstuff kostar bara 149 kr eller den smidiga läderplånboken från Plånka för 179 kr och kan mycket väl bli en storsäljare.

Förslag på årets julklapp 2011 på bilden ovan: Slippies tofflor, iPhone 4S, Halv åtta hos mig kokbok, Polaroidkameran Polaroid 300, Plånka läderplånbok och Cupcake smycke.

Kommentera gärna – vad tycker du om valet som färdig matkasse att bli årets julklapp 2011?

[Antal röster: 0 Snittbetyg: 0]

Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

11 svar på ”Årets julklapp 2011”

 1. Kanske en iPad, men det är tråkigt att svara ännu en dyr teknikpryl som sagt..Jag hoppas att det blir en spa-behandling. Det är något som man inte unnar sig själv så ofta..

  Svara
 2. Tror med på en Ipad eller Iphone 4s. Men ett segment som ökar och kommer öka mycket är uv plasma luftrenare, som jag hoppas på då välbefinnande och inomhusklimat är på tapeten.

  Svara
 3. Helt klart Zlatans bok! Jag har redan förbeställt den och kommer att slå in den till min pojkvän så fort jag får hem den! 😀

  Svara
 4. Eftersom surfplattan blev årets julklapp förra året lär ju inte iPad (som är en surfplatta) bli årets julklapp i år. Jag tror på den där mysdräkten.

  Svara
 5. Jag tycker nog också att one piece är vinnaren i år för dom ser så gosiga ut och så vinner alltid dyra saker ett plus är för mig med one piece är att alla ser ut som teddy björnar XD

  Svara

Lämna en kommentar

preloader