Utförsäljning - Upp till 80 % rabatt på adventskalendrar just nu!

Julklappar till hela familjen

Finns det något som verkligen alla i hela familjen skulle vilja ha? Svaret är ja, men det är lite klurigt! Många julklappar är ju anpassade efter en viss ålder eller visst kön. Men det finns ändå saker som alla kan ha nytta av!

Fortsätt läs...

Visar 1–60 av 75 resultat

Hur väljer man en julklapp eller present till hela familjen?

Det är inte lätt att hitta något som passar alla. Detta gäller generellt – inte bara för presenter eller julklappar. Vi har ju alla olika intressen och gillar helt enkelt olika saker.

Hur väljer man då en present till hela familjen?

Någonting som passar väldigt bra för hela familjen är sällskapsspel. Även om spel går att spela 1 – 2 personer är det nästan alltid roligare att spela när man är 3 -5 personer, dvs exempelvis en liten familj. Prova på något nytt sällskapsspel att spela ihop, perfekt på mellandagarna!

Utöver spel så är en upplevelse ett bra tips på julklapp till familjen. Det finns flera ”familjevänliga” upplevelser man kan boka in som höghöjdsbana, gokart, biobesök eller hinderbana.

Ett abonnemang på en streamingtjänst som Netflix, HBO eller Spotify kan även vara ett bra tips på gemensam present. Detta då alla kan få nytta av abonnemanget. De flesta streamingtjänster tillåter flera inloggningar vilket ju är perfekt för en familj.

Utomhusspel och mer aktiva presenter som cornhole, fresbee, fotboll, basket, klätterbana eller bordtennis passar ofta lika bra för ungdomar som för vuxna. Och flera generationer kan ha kul tillsammans.

Julklappar till hela familjen (75 st tips)
preloader