Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Välgörenhet julklappar

2016 har vi valt att vara vänföretag till Barncancerfonden:

2016 skänkte vi pengar till Barncancerfonden

2014 samarbetade vi med Stadsmissionen:

2014 skänkte vi pengar till Stadsmissionen

2013 samarbetade vi med Ung Cancer:

2013 skänkte vi pengar till Ung Cancer

Julklappstips i den här kategorin är julklappar där hela eller stora delar av försäljningen går till olika välgörande ändamål.

Känns du till någon produkt eller organisation som borde finnas med på den här sidan? Kontakta oss!

Mer sätt att kombinera julklappar med välgörenhet:

Afrikagruppernas julbord – boka en plats på årets godaste (digitala) julbord. Genom din plats kan du hjälpa familjer som lever med hiv att få tillräckligt med mat för att bromsmedicinerna ska fungera.

Barncancerfondens julbutik – här kan du köpa julklappar som nallar, julkort och smycken där en stor del av förtjänsten går till Barncancerfonden och deras arbete med att ge stöd och vård till de barn, ungdomar och familjer som drabbas.

Hand in Hand – organisationen Hand in Hand hjälper extremt fattiga människor i bl.a. Indien, Afrika och Afghanistan att genom utbildning och stöd starta små företag och på så sätt lyfta hela sin familj ur fattigdom. För 900 kr hjälper man en kvinna att starta ett företag och lyfta en hel familj (5 personer) ur fattigdom.

Kids of Uganda – Ge bort en gåva till ett barnhem för föräldralösa barn i Uganda. Du kan exempelvis köpa en bananplanta eller malariabehandling till barnhemmet, du får då ett gåvobevis du kan ge bort i julklapp.

Kvinna till kvinna – Kvinna till kvinna är en insamlingsstiftelse som på olika sätt arbetar för att stärka kvinnor i krig och konfliktdrabbade områden. På hemsidan kan man beställa julklappar där pengarna går till kvinnors rättigheter.

UNICEF Gåvoshop – I UNICEF:s gåvoshop köper du olika fältprodukter som vätskeersättning, myggnät, vinterkläder m.m. som skickas till behövande barn. Du får ett gåvobevis att ge bort.

Välgörenhet julklappar (6 st tips)
preloader