Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Gotham City 4D-pussel (Batman)

416 kr

Köpvillkor: Frakt: 49 kr (fri frakt över 499 kr) - 90 dagars öppet köp - Snabb leverans (ordrar som kommer in före kl 15.00 arbetsdagar skickas samma dag).

Köp här »

Beskrivning

I det här 4D-pusslet bygger du ihop Batmans fiktiva stad Gotham City. Men vad är då ett 4D-pussel? Jo, det ”vanliga” pusslet med 1 500 bitar är ju 2D, därefter tillkommer byggnader du placerar ut på pusslet i 3D, byggnaderna placeras ut i kronologisk ordning vilket blir den fjärde dimensionen – tiden.

Allt som allt består pusslet av 1 500 vanliga pusselbitar och 162 byggnader som placeras ut – 1662 bitar totalt alltså. Det är ett stort pussel, när det är färdigt har det måttet 81 x 49 cm, där de högsta byggnaderna är 12 – 13 cm höga.

En cool funktion är att på polishögkvarteret så finns det en liten LED-strålkastare som kan skicka en ljusstråle till Batman för att uppmärksamma honom på att staden behöver hans hjälp!

En perfekt julklapp till alla som gillar pussel, t.ex. julklapp till pojkvän, och pyssel i allmänhet och Batman i synnerhet.

  • Officiellt licencerad Batman-produkt
  • Rekommenderas från 14 år
[Antal röster: 0 Snittbetyg: 0]

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gotham City 4D-pussel (Batman)”

preloader