Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Årets julklapp 2012

Årets julklapp 2012 – Hörlurar

Uppdaterat 2012-11-21:

Årets julklapp 2012 är idag utsedd och spelbolaget PAF hade rätt – det blir hörlurar!

– Lyssna är det nya läsa. Hörlurarna blir en symbol för den mobila trenden, säger HUI:s prognoschef Jonas Arnberg.

Enligt HUI är hörlurarna en symbol för den mobila trenden med ljud och media i läsplattor och mobiler i kombination med att vi blir allt mer stressade och därför behöver utnyttja tiden bättre – lyssna är det nya läsa helt enkelt.

Besök vår kategori ”Hörlurar” för tips på utvalda hörlurar att ge bort i julklapp!

Tidigare spekulationer om årets julklapp 2012:

Det är en bra bit kvar tills årets julklapp 2012 utses, men fram tills dess kommer du kunna läsa både spekulationer och gissningar här på hittajulklappar.nu. När årets julklapp 2012 väl utses kommer du självklart också kunna läsa om det här och även få tips och råd på var du kan handla årets julklapp 2012 billigt på nätet!

Ingen jul är den andra sig lik. Visserligen är det så att vi oftast spenderar julen tillsammans med samma människor, vår familj och släkt, våra allra närmaste. Vi äter samma slags mat – det efterlängtade julbordet med julskinka, Janssons frestelse, köttbullar och prinskorvar. Julgranen är sig lik, med sina färggranna kulor och sitt skimrande glitter. Många gånger kan det kännas som om julen alltid ser likadan ut. Men något som varje år ändras och förnyas, det är julklapparna! Så, vilken klapp blir årets julklapp?

Iphone 5 – en julklapp för alla

En av årets allra populäraste klappar kommer förmodligen att vara nya Iphone 5, den allra senaste generationen av Iphone. En uppdaterad och förbättrad version av storsäljaren Iphone 4S, med nya spännande funktioner och mer kvalitet för pengarna. En fantastisk klapp som nog skulle kunna förgylla till och med den minst teknikintresserades jul med sina användarvänliga finesser.

Resecheckar för att fly undan kylan

Eftersom sommaren 2012 blev ganska trist vädermässigt med mycket regn och blåst, så är det nog många som skriver upp ordet ”resecheck” på sin önskelista till jul. Det är nog många i vintermörkret som önskar att de skulle få möjligheten att resa bort till varmare breddgrader, till en plats där sommaren aldrig tog slut. En plats att ersätta vinterkylan med. Därför kommer förmodligen resecheckar att vara en populär julklapp 2012.

Surfplattan kommer igen 2012

Surfplattan blev årets julklapp för två år sen, år 2010. Det tog dock inte lång tid innan den visade sig vara en flopp. De få produkter som hade hunnit släppas på marknaden var nämligen inte tillräckligt bra. Men i dag har bland andra Apple och Samsung hunnit släppa nya, förbättrade versioner av sina surfplattor Ipad och Galaxy Tab. Men det har även tillkommit en helt ny typ av surfplatta på marknaden, nämligen Kurio – en användarvänlig surfplatta för barnen. Så surfplattorna kommer nog igen i år, dock med ett mycket större utbud och en betydligt förbättrad kvalitet.

Julklappar för ett nyttigare år

Att äta nyttigt och hälsosamt har nog aldrig varit lika trendigt som i dag. En av klapparna som kommer att konkurrera om att få titeln årets julklapp kan därför bli ”den nyttiga fritösen” som bara kräver en matsked olja. Med denna kan man laga allt ifrån klyftpotatis till kyckling, på ett väldigt enkelt och nyttigt vis. Nyttighetstrenden kommer också att lyfta fram receptböcker, träningsartiklar, gymkort och så vidare till potentiella kandidater till årets julklapp.

Uppdaterat 2012-10-29:

Spelbolaget PAF har satt odds på vad de tror kommer bli årets julklapp, bäst odds har hörlurar som ger 4,5 gånger pengarna, på andra plats kommer smartphone till 5 gånger pengarna och på tredje plats kommer donation till välgörenhet som ger 7,5 gånger pengarna. Några andra förslag med låga odds är kaffemaskin, mini-iPad, gymkort och joggingskor.

Uppdaterat 2012-11-13:

Bloggat: Hörlurar? Inte om våra besökare får välja…

Kommentera gärna – Vad tror du blir årets julklapp 2012?

[Antal röster: 0 Snittbetyg: 0]

Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

5 svar på ”Årets julklapp 2012”

 1. Tycker en upplevelse har varit den bästa julklappen på senaste. Brukar ge bort någon upplevelse varje år.

  Svara
 2. hej
  jag skulle gärna se att en matavfallskvarn blev årets julklapp
  den har alla nytta varje dag och det är lyx i köket och för miljön

  Svara
  • Det har du alldeles rätt i, jag hade inte velat äta risotto tillagad i en fritös iaf 🙂 Texten är ändrad nu…

    

   Svara

Lämna en kommentar

preloader