Black Week! 33 utvalda kampanjer & deals med upp till 90 % rabatt på populära produkter & julklappar!

Hörlurar? Inte om våra besökare får välja…

Spelbolaget PAF tippar att årets julklapp kommer bli hörlurar, det är det alternativet som har lägst odds och därmed ses som det troligaste alternativet till att bli årets julklapp 2012.

I samband med att PAF publicerade sitt pressmeddelande om årets julklapp la vi upp en omröstning här på hittajulklappar.nu där besökare har kunnat rösta på vad man tycker att årets julklapp 2012 ska bli.

Välgörenhet populäraste alternativet

Våra besökare håller inte alls med PAF; alternativet med överlägset flest röster i skrivande stund är donation till gott ändamål (vi har t.ex. tipsat om armband där vinsten går till föreningen Ung Cancer), på andra plats kommer gymkortet och på tredje plats en resa (resor har aldrig valts till årets julklapp, men upplevelsepresenten var årets julklapp 2008).

Hörlurar först på femte plats

Hörlurar kommer först på femte plats med 7% av rösterna. Det minst populära alternativet hittills är jumpsuiten som är det enda alternativet helt utan röster!

Självklart är den här undersökningen högst ovetenskaplig, vad som faktiskt blir årets julklapp 2012 utses 21 november av Handelns utredningsinstitut!

Texten är senast uppdaterad 2015-09-30 av Håkan

[Antal röster: 0 Snittbetyg: 0]

Vad tycker du?

Lämna en kommentar