Det här är årets julklapp 2013 – Enligt spelbolaget

Idag, när det bara är 61 dagar kvar till julafton, har spelbolaget PAF publicerat sin lista på vad man tror kommer bli årets julklapp 2013. Det kan finnas anledning att ta listan på allvar – förra året hade faktiskt PAF rätt i sin gissning vad som skulle bli årets julklapp. Då gav man helt korrekt hörlurar det lägsta oddset, och hörlurar var också det som Handelns Utredningsinstitut senare utsåg till att bli årets julklapp.

Årets julklapp 2013 – hälsoarmbandet?

Som favorit till att bli årets julklapp är hälsoarmbandet som har det lägsta oddset på 4,50 gånger pengarna. Hälsa och träning har varit mycket på tapeten under senaste tiden och hälsoarmbandet speglar detta. Armbandet är dessutom inte bara en träningspryl utan vissa fungerar även som en ”accessoar” då de är snyggt utformade och man bär dem på armen. På andra plats kommer second hand-plagg eller second hand-föremål, något second hand-fynd alltså. På tredjeplats kommer välgörenhet/donation till välgörande ändamål.

Hälsa och träning

Det är mycket fokus på hälsa och träning bland kandidaterna, vi hittar exempelvis förutom hälsoarmbandet även längdskidor, löparskor och gymkort som alla har låga odds.

Mat och kökstillbehör

Flera av kandidaterna till att bli årets julklapp 2013 har också med mat och kökstillbehör att göra, vi hittar både kaffe, te och choklad i listan. Bland kökstillbehören hittar vi kökskniven, hushållsassistenten och matlagningskursen.

Mer udda förslag till årets julklapp

Till de mer udda förslagen bland kandidaterna hittar vi sexleksaken som trots allt ”bara” ger 250 gånger pengarna, vedsäcken som även den ger 250 gånger pengarna tillbaka och segelbåten som ger 500 gånger pengarna tillbaka! Hela listan på alla kandidaterna hittar du här på vår årets julklapp 2013-sida eller hos spelbolaget PAF.

Texten är senast uppdaterad 2016-11-30 av Håkan

[Antal röster: 0 Snittbetyg: 0]

Vad tycker du?

Lämna en kommentar

preloader