Utförsäljning - Upp till 80 % rabatt på adventskalendrar just nu!

En Fin Jul – Gillar inte att få samma julklapp två jular i rad

Här får du läsa mer om Anette – en stor julälskare som delar med sig av julpynt, inspiration och julsaker på bloggen En Fin Jul.

Berätta lite kort om dig själv för hittajulklappar.nu’s besökare. Hur kommer det sig att du började blogga om julen?

en-fin-julJag heter Anette och bor i ett hus på landet tillsammans med min man och vi har två söner som börjar bli vuxna. Jag älskar verkligen julen och framför allt tycker jag om tiden före med all planering och förberedelser. För mig är advent det bästa med julen. Efter att ha läst och följt ett antal julbloggar under ett par år kände jag att det var något som jag själv skulle vilja göra och startade min egen lilla julblogg.

Vad är roligast att skriva om?

Jag tycker att det är roligt att skriva om allt som har med julen att göra men allra roligast är det nog att skriva om julsaker, pynt och hur hemmet förbereds för julen.

Hur får du inspiration till dina blogginlägg?

Det kan nog vara lite olika, oftast skriver jag om det som dyker upp i huvudet och självklart när jag gjort något nytt juligt inköp. I grunden har jag nog hämtat mycket inspiration från andra julbloggare.

Följer du andra julbloggar? Någon speciell du vill tipsa om i så fall?

Via de samlingssidor som finns för julbloggar försöker jag hinna med att läsa så många som möjligt.

När på året börjar du fundera kring julen och julklappar, och när börjar du julpynta hemma?

Självklart kan det dyka upp någon tanke på julen när som helst under året för en som är jultokig som jag men för mig börjar funderingarna kring julen och julklappar på allvar när sommaren är slut. Jag kan börja med lite utebelysning innan första advent men för övrigt börjar jag pynta fredag före första advent.

en-fin-jul-blogg

Vilket är ditt bästa julminne?

Helt omöjligt att välja ett när jag har så många fina julminnen men julaftonsmorgon och paketöppning här hemma när barnen var små var helt magiskt.

Vilken är den bästa respektive sämsta julklappen du har fått?

Jag är så lyckligt lottad och har fått så många fina julklappar och det är svårt att välja ut bara en men jag fick en pratdocka (Skrållan) av min farmor när jag var fyra år, då vet jag att jag blev väldigt lycklig.

Någon sämsta julklapp kan jag inte komma på men jag fick en exakt likadan mortel av min man två år i rad vilket var lite oväntat.

Vad tror du blir årets julklapp 2016?

Vore kul om årets julklapp blev något sällskapsspel, tycker att det är ett härligt sätt att umgås i alla åldrar.

Vilka är dina bästa tips för att hitta bra julklappar?

Fråga vad folk önskar sig och fråga andra vad de har köpt eller tänker köpa till sina barn, föräldrar, svärföräldrar osv, kan komma många bra tips där. Leta på nätet efter bra tips och inspiration.

 Klicka här för att besöka En Fin Jul!

[Antal röster: 2 Snittbetyg: 4]

Vad tycker du?


Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

Lämna en kommentar

preloader