Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Juleskum 2021 – Detta är årets smak

Juleskum 2021: Äpple och Kanel. Bild från Cloetta.

Nästan lika spännande som det är att vänta på tomtens ankomst på julafton är det att försöka gissa sig på vilken som blir årets smak på Juleskum.

Sedan ett par år tillbaka släpper godistillverkaren Cloetta utöver de klassiska skumtomtarna även en smaksatt Juleskum-variant. Det kan vara skumma tomtar med smak av blåbär, kola eller polka. Vissa smaker har tydligare kopplingar till julen än andra, och vissa ”årgångar” av Juleskum har varit mer uppskattade än andra.

Genom ledtrådar på skumtomtarnas egna Instagram-sida avslöjades till en början den första ledtråden till årets Juleskum 2021: ”Smaken växer på träd”. Nästan alla gissade rätt: Äpple och kanel är 2021 års smak på Juleskum. Till skillnad från sötare skumtomtar, som kola och knäck, så är årets variant mer åt det syrligare och fräschare hållet.

På godispåsen så kommer även ett litet passande julrim, ”Det finns bara en sak som gör julen hel. Juleskum med smak av äpple och kanel”, som du kan tänka på samtidigt som du proppar munnen full av skumtomtar.

Juleskum kommer ut i handeln i början av september (vecka 36). Då är det trots allt bara 100 dagar kvar till julafton nånting och alltså hög tid att börja med julförberedelserna och börja mumsa julgodis.

[Antal röster: 0 Snittbetyg: 0]

Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

Lämna en kommentar

preloader