Julklappstips till alla kaffeälskare

kaffe som julklappstipsVi svenskar är storkonsumenter av kaffe, totalt häller vi i oss tio kilo rostat kaffe per person om året.

Här listar vi julklappar till alla kaffedrickare, oavsett om det är en gåva till en person som häller i sig litervis med Gevalia mellanrost för att vakna till liv på morgonen eller om det är en kaffenörd som vill veta exakt i vilket rosteri sina robostabönor är rostade.

Staplingsbara Star Wars-kaffemuggar

staplingsbara star wars muggarI detta set får man tre stycken staplingsbara Star Wars-kaffemuggar som alla består av tryck av karaktärerna Han Solo, Luke Skywalker och en Stormtrooper. Vrider man på muggarna kan man kombinera ihop de tre figurerna som man vill; huvudet kan komma från Han Solo, mittendelen från en Stormtrooper och fötterna från Luke Skywalker osv.

Muggarna är tillverkade i keramik, rymmer ca 3,5 deciliter och tål både mikrovågsugn och att diskas i diskmaskin.

Pris: 199 kr (för alla tre kopparna)

Köp här

Örhängen med fika

kakfatKaffe och kaka hör ihop, kakor smakar alltid godare tillsammans med en kopp kaffe. Här är ett par handgjorda mini-kakfat med klassiska svenska fika-favoriter: dammsugare, chokladboll och en hallongrotta.

Kakfatet på örhängena är jättesmå, själva tallriken är bara ca 2 cm i diameter! Örhängena har krokar i sterling silver och är alltså nickelfria.

Pris: 249 kr

Köp här

Kaffeprovning

kaffeprovningProva på flera olika sorters ursprungskaffe och lär dig allt om kaffebönor under en kväll i kaffets tecken.

Kaffeprovningen går av stapeln i Stockholm, Malmö, Jönköping och pågår under ca 1,5 – 2 timmar.

Pris: från 299 kr

Köp här

Fler julklappar som har med kaffe att göra:

 
 

[Antal röster: 6 Snittbetyg: 3]

Vad tycker du?