Utförsäljning - Upp till 80 % rabatt på adventskalendrar just nu!

Sista minuten julklappar 2019

Börjar det dra ihop sig till julafton och du har fortfarande några klappar kvar att köpa? Ingen fara, här hjälper vi dig att hitta bra tips på sista minuten-julklappar 2019.

Det är faktiskt aldrig försent att köpa sina julklappar på nätet – inte ens på julafton. Dock minskar utbudet ju närmare julafton man kommer och på självaste julafton återstår egentligen bara möjligheten att köpa presentkort med PDF-leverans för utskrift. Men en rolig upplevelse eller tidningsprenumeration är ju faktiskt ofta en väldigt uppskattad julklapp, även om det ”bara” är en papperslapp.

Datum för leverans innan julafton

Obs. bor du i en ort med postnummer över 820 00 (ungefär norr om Gävle, i eller kring tätort) eller på Gotland bör du beställa 1 eller 2 dagar innan för att få leverans innan julafton!

  • Bluebox – Beställ senast fredagen den 20:e december för leverans till julafton.
  • Coolstuff – Beställ senast fredag 20 december kl 13.00 för leverans innan julafton 2019, Gäller för dig som bor söder om Gävle, ej Gotland)
  • Partykungen – Beställ senast fredagen 20:e december kl 16.00 för leverans innan julafton.
  • Room99 – Köp presentkort till inredningsbutiken Room99 från 50 kr upp till 1000 kr. Välj leverans PDF så får du fil att skriva ut själv. Kan beställas även på julafton.
  • Smarta saker – Beställ presentkort och välj ”köp digitalt presentkort” för att få presentkortet på mailen. Går att beställa t.o.m. julafton.
  • Tidningskungen – Beställ tidningsprenumeration även på julafton, få fint kort att skriva ut och lägga i paketet. Alla prenumerationer avslutas automatiskt.
  • Upplevelse – Du kan beställa även på julafton 24:e december 2019 – välj leverans som PDF-fil till mailen så får du din julklapp inom 5 minuter.
[Antal röster: 2 Snittbetyg: 5]

Vad tycker du?


Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

Lämna en kommentar

preloader