Adventskalender 2017 – för vuxna

Här har vi sammanställt de bästa adventskalendrar 2017 för vuxna, du hittar både lyxig choklad och lakritskalendrar, kvalitetsgodis, kaffe, thé, doftljus, spa- och skönhetsprodukter.

Obs! Den här artikeln är från 2017, årets adventskalendrar för vuxna hittar du här.

Om du vill ha någon av adventskalendrarna här i listan är det bäst att inte vänta för länge med att köpa – dels går tiden till 1:a december fort och dels är de flesta julkalendrar tillverkade i en begränsad upplaga som tar slut.

Sist i listan hittar du även adventskalendrar som verkligen är enbart för vuxna (med erotiskt innehåll).

1) Lakritskalender 2017 by Johan Bülow

För dig som gillar lakrits finns det en hel del flera adventskalendrar att välja på i år (eller varför inte köpa alla?). Lakritskalender 2017 – by Johan Bülow är en adventskalender med 24 lakritspraliner från Johan Bülows sortiment. Många spännande smakkombinationer utlovas.

Innehållet är glutenfritt och fritt från spår av nötter och mandlar.

Pris: 349 kr. Finns att köpa hos Bluebox .

 

2) Kaffeadventskalendern 2017

Kaffeadventskalendern 2017 är en kaffekalender fylld med spännande kaffesorter från hela världen. Kaffet kommer från hela världen men all rostning sker i Sverige.

Kaffet är bryggmalet så att det passar i alla vanliga kaffebryggare. Totalt innehåller kaffekalendern 504 gram kaffe.

Pris: 399 kr. Finns att köpa hos Designtorget

 

3) Adventskalender med skönhetsprodukter

L’occitane är en adventskalender fullproppad med små skönhetsprodukter i resestorlekar. Bland produkterna finns duschgel, lotion, tvål, mandelmjölk-koncentrar, läppbalsam m.m.

Perfekt att antingen unna sig själv eller för att kombinera ihop till julklappar åt andra.

Pris: 499 kr (rek. pris: 815 kr). Finns att köpa hos Lyko

 

4) Adventskalender med badprodukter

Adventskalender med 24 handgjorda och miljövänliga badprodukter. Alla produkterna är tillverkade av naturliga ingredienser och eteriska oljor av hög kvalitet.

Kalendern innehåller totalt 12 badkulor och 12 tvålar av olika sorter och dofter.

Pris: 249 kr. Finns att köpa hos Presenter

 

5) Haupt Lakrits Adventskalender 2017

Adventskalender fylld med delikatesslakrits från svenska Haupt Lakrits. Varje lucka i kalendern innehåller minst två lakritsbitar.

Adventskalendern innehåller både Haputs vanliga sortimentet men även nyheter och spännande smakkombinationer framtagna för julkalendern.

Pris: 349 kr. Finns att köpa hos Bluebox .

 

6) Yves Rocher kalender med lyxiga skönhetsprodukter

Adventskalender från Yves Rocher med 24 lyxiga skönhetsprodukter för henne. Kalendern består av 24 små tygpåsar med datum och full-size produkter i.

Limited edition, finns risk att den blir slutsåld.

Pris: 799 kr (värde: 2112 kr). Finns att köpa hos Yves Rocher

 

7) Lakritskalender 2017 – Lakritsfabriken

Lyxig lakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa som innehåller dels lakrits från det vanliga sortimentet men även några spännande nyheter och juliga lakritssmaker. Vad sägs om lakritsmandlar, lakrits med smak av pepparkaka och kola med smak av lakrits och glögg?

Glutenfri, innehåller nötter. Innehåller totalt 720 gram.

Pris: 389 kr. Finns att köpa hos Bluebox .

 

8) Adventskalenderhus med lådor

Adventskalenderhus med snygg LED-belysning under taket och lådor/fack för att fylla kalendern med små presenter. Lamporna drivs av batteri, så inga sladdar behövs.

I vår lista över 50 julklappar under 50 kr kan du hitta inspiration till billiga och roliga julklappar att fylla kalendern med.

Pris: 349 kr. Finns att köpa hos SmartaSaker .

 

9) Giftbox 2017 – Johan Bülow

Giftbox 2017 – Johan Bülow är ett alternativ till adventskalender för dig som inte vill/orkar äta lakrits och öppna luckor varje dag. Här öppnar man istället en burk med spännande juliga lakritssmaker varje advent. Adventskalendern levereras i en snygg presentförpackning.

Burkarnas namn och huvudsakliga innehåll: WHITE SNOWBALL GINGER LIQUORICE (ingefärslakrits, mjölkchoklad med citrongräs), BLACK SNOWBALL SALTY & SPICY LIQUORICE (salmiak, svartpeppar, lakritspulver, mjölkchoklad), SALTY CARAMEL CHOC COATED LIQUORICE (mjuk lakrits, karamellisead Dulce de Leche-choklad och krispigt havssalt), RASPBERRY CHOC COATED LIQUORICE (vit choklad, hallon).

Pris: 350 kr. Finns att köpa hos Room99

 

10) Adventskalender med doftljus

Yankee Candle julkalender 2017 är en adventskalender med 24 doftljus och tillhörande hållare. Ljusen finns i 6 olika dofter, man får alltså 4 doftljus av varje sort.

Flera av ljusen har juliga dofter som nejlika, kanelstång och julgran.

Pris: 599 kr. Finns att köpa hos LiveHome (fri frakt!) .

 

11) Teadventskalendern 2017

Teadventskalendern 2017 är en adventskalender med 24 olika sorters ekologiska och krav-märkta lösviktsteer. Till varje tesort får du även med en berättelse och även instruktioner om hur du ska brygga teet perfekt.

Varje lucka innehåller 5 gram te, vilket motsvarar en kopp starkt te eller två lite svagare koppar.

Pris: 295 kr. Finns att köpa hos Designtorget

 

12) Adventskalender med svenskt kvalitetsgodis

Heavenly by Schöttinger är en adventskalender fylld med svenskt kvalitetsgodis med smaker av lakrits, marsipan och mandel.

Pris: 625 krFinns att köpa hos LiveHome (fri frakt!) .

 

13) Adventskalender med handgjorda dofttvålar

Adventskalender från Bomb Cosmetics fylld med väldoftande badbomber och tvålar, alla handgjorda med essentiella oljor och naturliga ingredienser (i den mån det går).

Pris: 499 kr. Finns att köpa hos Secrets eller Glamma (ange rabattkod: adtractionhalloween hos Glamma så får du 15% rabatt när du handlar för 350 kr, gäller t.o.m. 4 november).

 

14) Adventskalender med lyxig hudvård

Adventskalender från Decléor Paris fylld med 24 utvalda och lyxiga hudvårdsprodukter för både kropp och ansikte, i både full-size storlek och mindre format.

Pris: 895 kr. Finns att köpa hos Lyko (fri frakt!) .

 

15) En adventskalender som verkligen bara är för vuxna

Att en adventskalender är för vuxna betyder inte för den sakens skull att den är barnförbjuden. Dock finns det ett undantag: Coolstuffs erotiska adventskalender ”Amorelie”.

För att inte det här inlägget ska bli allt för NSFW får ni bara se utsidan av kalendern, för att lista ut vad som döljer sig bakom luckorna får ni klicka er vidare till Coolstuff och granska listan över innehållet.

Pris: 1495 kr (värdet på produkterna är hela 4200 kr!). Finns att köpa hos Coolstuff .

Obs! Den här artikeln är från 2017, en uppdaterad lista över årets adventskalendrar hittar du här.

Texten är senast uppdaterad 2019-09-24 av Håkan

[Antal röster: 100 Snittbetyg: 2.9]

Vad tycker du?

Lämna en kommentar