7 julklappar till alla finsmakare & livsnjutare

Letar du efter julklapp till en riktig finsmakare och livsnjutare så hittar du bra presenter här. Till finsmakare klassar vi de som inte köper vad som helst på systemet, utan det ska helst vara en 18 årig lagrad rökig sort. I godishyllan duger inte Marabous choklad utan det ska vara exklusiv belgisk choklad. Ja ni förstår poängen, en finsmakare och livsnjutare helt enkelt.

Exklusiv whiskyprovning

whiskyDet här är inte vilken whiskyprovning som helst utan här provar man fem exklusiva whiskysorter vars flaskpris är minst 1000 kr. Det här perfekta whiskyprovningen för finsmakaren med provsmakning av vällagrade, dyra och ovanligare whiskysorter.

Pris: 795 kr/person
Beställ whiskyprovning här

 

Ost & delikatesser hemleverans

Franska-ladanFå hemleverans av specialostar som appenzeller, kryddostar, kittostar och rökiga ostar. Här finns många lite ovanligare och speciella ostar att beställa, även färdiga presentlådor med olika inriktningar. Beställ presentkort så har du en perfekt julklapp till alla finsmakare!

Pris: från 308 kr
Beställ presentkort på Ostogram här

 

Diamantformade whiskyglas

whiskyglasen-diamantenSnygga designade diamantformade whiskyglas.  Glasen kan inte stå som ett ”normalt” whiskyglas med fot utan lutar åt sidan då diamantens spets är riktad neråt. Måtten på glasen är ca 9,5 x 9 cm.

Whiskyglasen levereras i en snygg svart presentförpackning.

Pris: 285 kr

 

Badbalja för vuxna

Smart badbalja för vuxna. Badbaljan får plats i trånga utrymmen och är ett perfekt alternativ för livsnjutare som saknar badkar. Fyll upp med varmt vatten, badskum och njut av ett glas champagne (som du kan placera i korgen som hänger vid sidan). Badbaljan finns i många färger.

Pris: 1995 kr

Köp badbaljan här

 

Moccamaster – bryggkaffets Rolls Royce

Moccamaster är kaffemaskinernas Rollys Royce när det kommer till bryggkaffe. Maskinen är handgjord i Holland och varenda detalj är konstruerad för att kaffet ska bli så perfekt, aromatiskt och harmoniskt som möjligt.

Eftersom det är en kvalitetsprodukt är garantin på hela tio (10!) år.

Pris: 1495 kr (ord rek: 2 295 kr)

Köp Moccamaster till REA-pris här

 

Lyxiga lakritspraliner med citronsmak

Lakrits citron är en ny smak från Haupt Lakrits. Utöver att pralinerna är riktigt goda så är de dessutom snygga som ni ser på bilden – gula med fyrkantig lakritsfyllning, vilket man ser om man delar pralinen i två bitar.

Lakritspralinerna består av salt lakrits som är doppad i vit choklad smaksatt med citron, lime, bergamott och yuzu. Mmmm!

Pris: 90 kr

Köp Haupt Lakrits här

 

Vitt thé – Karibiens pärla

Te med blommig doft smaksatt med malvablommor, ananas och mango. Ett vitt thé som passar vid alla tillfällen. Priset gäller för 100 g thé.

Vill du ge bort thé men är lite osäker på vilken smak personen föredrar så går det utmärkt att köpa ett presentkort istället.

Pris: 59 kr

Köp exklusivt thé här

[Antal röster: 2 Snittbetyg: 3.5]

Inlägget senast uppdaterat

Vad tycker du?