Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Julklappar från Temu?

Sett många VÄLDIGT billiga julklappar på Temu, är det bra idé att köpa därifrån??

— Inskickad av Jonna

Svar:

Temu är en kinesisk e-handelsbutik som på många sätt påminner om CDON, Wish eller Amazon. Du kan hitta julklappar till ett betydligt lägre pris än i svenska webbutiker. Temu har även samarbete med Klarna och Postnord används för leverans när paketet har anlänt till Sverige. De använder alltså sig av både samma betaltjänster och fraktbolag som svenska butiker gör.

Om priset är viktigast för dig kan du köpa dina julklappar hos Temu. Tänk bara på att priset och kvaliteten ofta hänger ihop, du kan inte räkna med att få några kvalitetsprodukter direkt.

Leveranstiden ligger på runt 1 – 2 veckor, så det är absolut inte hos Temu du ska handla om du vill köpa sista minuten-julklappar.

[Antal röster: 0 Snittbetyg: 0]

Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

Lämna en kommentar

preloader