Utförsäljning - Upp till 80 % rabatt på adventskalendrar just nu!

Flowgun Go massagepistol

1,890 kr

Köpvillkor: Fri frakt & fri retur - 2 års garanti - 30 dagars nöjd kund garanti

Köp här »

Beskrivning

Flowgun Go! är en smidig liten massagepistol som stimulerar bindväven och på så sätt påskyndar återhämtning, ökar blodcirkulationen och lättar på ömma triggerpunkter.

Massagepistolen vibrerar med upp till 2 800 slag/minut vilket ger kraftig stimulering av bindväven, du kan ställa in 5 olika lägen beroende på hur mycket effekt du vill ha. Med Flowgun Go! medföljer även 6 utbytbara munstycken beroende på hur du vill att den vibrerande ”spetsen” ska se ut.

NY UPPDATERAD VERSION 2022!

Flowgun Go! kan både användas innan träning för att mjuka upp muskler och efter träning för snabbare återhämtning. Massagepistolen kan även användas för att lindra träningsrelaterade skador som gubbvad, smärta i ländryggen och löparknä.

Massagepistolen Flowgun Go! är en perfekt julklapp att ge bort till sin tränande pojkvän, flickvän eller sambo.

Test och recension av Flowgun Go!

trustpilot flowgunDet är många som har recenserat och testat Flowgun Go! massagepistol. Utöver att man har betyget ”Utmärkt” på Trustpilot med 4,8 av 5 stjärnor så är det många tidningar, idrottare och magazine som har testat massagepistolen från Flowgun:

  • ”Den ergonomiska designen, låga vikten och diskreta ljudnivån gör också att Flowgun Go är väldigt smidig att ta med sig (…) Flowgun Go är den mest prisvärda massagepistolen på marknaden”Runners World
  • ”Vi kan verkligen rekommendera Flowgun pga att den går att använda på hela kroppen, som lite skön självmassage, som återhämtning eller för att bli av med spänningar.”Allt om Swimrun
  • ”Ju äldre jag blir desto mer inser jag hur viktigt det är med återhämtning. Flowgun och Flowfeet har blivit mina personliga favoriter och används flitigt hemma”Jimmy Durmaz (professionell fotbollsspelare)
[Antal röster: 0 Snittbetyg: 0]

Vad tycker du?

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Flowgun Go massagepistol”

preloader